Britney Spears lähestyi urheilun ihmelupausta – turvamiehen reaktiosta käynnistyi poliisiselkkaus

18-vuotias Victor Wembanyama hämmästyttää – tästä 220-senttisestä koripalloilijasta kohisee koko NBA 1:04
Yli 220-senttinen Victor Wembanyama hämmästyttää.

Laulajatähti Britney Spears halusi kuvan koripallon ihmelupauksen Victor Wembanyaman kanssa, mutta turvamies reagoi väitetysti lähestymiseen jyrkästi. Tapaus on poliisin selvitettävänä, TMZ raportoi. 

TMZ:n mukaan Spears ja Wembanyama olivat ravintolan sisäänkäynnin läheisyydessä, kun valokuvan väitetysti halunnut 41-vuotias laulaja yritti koputtaa 19-vuotiasta ranskalaislupausta olkapäähän. San Antonio Spursin NBA-seuran turvallisuuspäällikkö Damian Smith meni väliin, ja Spears väitetysti kaatui maahan ja hänen lasinsa putosivat.

TMZ:n tietojen mukaan Smith ei olisi tunnistanut Spearsia. Turvamiehen kerrotaan menneen sittemmin Spearsin pöytään ja pyytäneen anteeksi. 

– Ymmärrät, millaista se on, kun fanit parveilevat ympärilläsi, Smith väitetysti sanoi.

Spearsin kerrotaan hyväksyneen anteeksipyynnön. Spearsin turvatiimi vietti aikaa Smithin kanssa, minkä jälkeen laulajan tiimi raportoi asiasta poliisille.

Smithin väitettiin lyöneen Spearsia kasvoihin, mistä Spearsin tiimi teki rikosilmoituksen.

TMZ:n viranomaislähteiden mukaan poliisit ovat tarkastelleet turvakameran nauhoja, joissa näkyy, että Smith työnsi Spearsin kättä pois. Sen jälkeen Spearsin oma käsi, ei turvamiehen käsi, olisi osunut Spearsin kasvoihin.

TMZ on saanut ristiriitaisia tietoja tapauksen tutkinnan suhteen. Yhden viranomaislähteen mukaan tapausta ei käsiteltäisi rikosasiana, koska poliisien mukaan Smith ei yrittänyt satuttaa Spearsia vaan puolustaa Wembanyamaa. Toisen viranomaislähteen mukaan tapausta kuitenkin koskisi rikostutkinta.

Vegasin poliisi on TMZ:n saamien tietojen mukaan keskustelemassa Spearsin kanssa asiasta.

Lue myös:

    Uusimmat