Britney Spears katkaisi välit perheeseensä – lopetti siskonsakin seuraamisen somessa

11:04
Britney Spears paljasti järkyttäviä asioita holhouksestaan oikeudessa viime kesänä.

Britney Spears nauttii vapaudestaan.

Holhouksesta vapauduttuaan poptähti Britney Spears on jäädyttänyt suhteensa verisukulaisiinsa radikaalilla tavalla. 

Perhettään kritisoinut Britney on nyt lopettanut myös siskonsa Jamie Lynn Spearsin seuraamisen Instagramissa. Jamie Lynn kuitenkin seuraa siskonsa tiliä edelleen.

Sisarusten välit rikkoutuivat viime vuoden lopulla, kun Britney oli vielä holhouksen alaisena. Vapauduttuaan laulaja onkin kritisoinut ankarasti koko perhettään, mukaanlukien hänen isäänsä, äitiänsä ja sisartaan. 

– Joka aamu herätessäni olen edelleen hämmästynyt siitä, miten perheeni ja holhousjärjestelmä pystyivät tekemään sen mitä tekivät, laulaja tilitti marraskuussa.

– Kyllä, jopa kirkossa käyvän äitini, hän lisäsi.

Tähti lisäsikin uuden vuoden aikoihin symbolisen videon Instagramiin, jossa suuri joukko lintuja lentää vapauteen.

– Tulevan vuoteni symboli, hän kirjoitti.

Helmikuussa 2021 mtv-palvelussa julkaistu Framing Britney Spears nosti Spearsin holhousjärjestelyn taustat laajamittaisesti julkisuuteen. Vuonna 2008 oikeudessa määrätty holhoussuhde antoi Britneyn isälle Jamie Spearsille mittavat oikeudet paitsi Britneyn jättiomaisuuteen, myös tämän elämään. Käytännössä laulajan isä päätti siitä, mitä Britney sai tai ei saanut tehdä. 

Los Angelesin piirikunnan korkeimman oikeuden tuomari ilmoitti oikeuden päätöksestä vapauttaa Britney holhouksesta perjantaina 13. marraskuuta 2021 paikallista aikaa. Päätös astui voimaan välittömästi. 

–  Oikeus toteaa, ettei Britney Jean Spearsin holhous ole enää tarpeellista, tuomari määräsi tuolloin.

Häähumua

Britneyn tiedetään suunnittelevan parhaillaan häitä kihlattunsa Sam Asgharin, 27, kanssa. Laulajan perheenjäsenet eivät ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi vieraslistalla.

– He ovat aloittaneet jo häiden suunnittelun. Hän (Britney) on niin onnellinen, että saa vihdoin päättää itse asioistaan, lähde kertoi Us Weeklylle.

– Tällä hetkellä kutsuvieraslistalla ei ole yhtään jäsentä hänen (Britneyn) perheestään, lähde lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja