Onko sotakirveet haudattu? Lady Gaga ja Madonna poseeraavat yhteiskuvassa: "Älä auo päätäsi meille"

Oscarit jaettiin 91. kerran 1:36
Oscar-gaala juhlittiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Lady Gaga ja Madonna poseeraavat Oscar-jatkoilla otetussa yhteiskuvassa. Kaksikon välit ovat olleet vuodesta 2011 lähtien viileät.

Myös näyttelijöinä uraa tehneet laulajatähdet Lady Gaga ja Madonna vaikuttavat haudanneen sotakirveet. Kaksikon välit ovat olleet kireät Lady Gagan vuoden 2011 hitin Born This Way julkaisusta lähtien.

Kappaleen todettiin olevan hyvin samankaltainen kuin Madonnan vuonna 1989 julkaistu Express Yourself -hitti. Madonna ei kuitenkaan vienyt asiaa ikinä oikeuteen. Kaksikko on on ollut viileissä väleissä noista ajoista lähtien.

Maanantaina Madonna julkaisi virallisella Instagram-tilillään hänen ja liikemies Guy Osearyn Oscar-jatkobileissä Lady Gagan kanssa otetun yhteiskuvan.

– Älä auo päätä italialaisille tytöille, Madonna kirjoittaa Gagan Oscar-voiton huomioivilla aihetunnisteilla varustetun kuvan yhteydessä.


Sekä 32-vuotiaalla Lady Gagalla (oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta) että 60-vuotiaalla Madonnalla (koko nimeltään Madonna Louise Veronica Ciccone) on italialaisia sukujuuria.

Lady Gaga sai sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa ensimmäisen Oscar-palkintonsa.

Muun muassa parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saajaksi ehdolla ollutta A Star Is Born -elokuvaa tähdittävien Gagan ja Bradley Cooperin esittämä, Gagan, kappaleen tuottaja Mark Ronsonin, Anthony Rossomandon ja Andrew Wyattin kirjoittama Shallow palkittiin parhaan alkuperäisen laulun Oscarilla.

Lue myös:

    Uusimmat