Mainos

Boy Georgen elämästä elokuva – tämä Game of Thrones -tähti esittämään pääosaa?

Boy Georgen elämästä tehdään elokuva.

Queenin laulajasta Freddie Mercurysta kertovan Bohemian Rhapsody -elokuvan sekä Elton John -aiheisen Rocketman-elokuvan suosion jäljille halajaa myös Boy George, jonka elämästä kertova elokuva on nyt tekeillä.

Brittiläinen laulaja-laulunkirjoittaja ja entinen Culture Clubin solisti on esittänyt yllättävän toiveen henkilöstä, jonka haluaisi esittävän itseään.

Boy Georgen mielestä mahdollisella casting-listalla on muutamia kiinnostavia nimiä, mutta kaikkein kiinnostavimmaksi heistä nousi Game of Thrones -tähti Sophie Turner.

Samalla Boy George avautuu kritiikistä, joka kohdistettiin siihen, että miespääosaa esittäisikin nainen. Tähtien yhdennäköisyys on kuitenkin puhuttanut aiemminkin.

– Valinta varmaankin suututtaisi ihmisiä, ja tuo ajatus miellyttää minua. He sanovat, ettei hän osaa näytellä minua, hänhän on nainen. Mutta 17-vuotiaana olisin mielelläni ollut hän, Boy George on sanonut.

Ja täytyy myöntää, että Sophie Turner vedenvihreine silmineen ja korkeine poskipäineen tosiaan muistuttaa nuorta Boy Georgea!

Tulevan elokuvan nimi tai ensi-iltapäivämäärä eivät vielä ole tiedossa, eikä pääosien esittäjiä paljasteta todennäköisesti vielä hetkeen. Elokuvan kuitenkin ohjannee Sacha Gervasi, joka on ohjannut muun muassa Alfred Hitchcockista kertovan elämäkertaelokuvan sekä kanadalaisen Anvil-nimisestä heavy metal -bändin tarinaa raottavan pätkän.

Nähtäväksi jää, miten tuleva elokuva käsittelee avoimesti homoseksuaalin Boy Georgen varsin vaiherikasta elämää, johon on kuulunut niin menestystä, sydänsuruja, mainetta ja kunniaa kuin päihteiden käyttöä sekä muun muassa prostituoidun vapaudenriistosta annettu 15 kuukauden vankeusrangaistus.

Lähde: Spin

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja