Blind Channel kilpailee tänä iltana viisuvoitosta – näin bändi kertoi tunnelmistaan: "Olisihan se hirvittävää voittaa, mutta sitten ei auttaisi kuin bailata torilla henkensä edestä"

Blind Channel kilpailee tänä iltana viisuvoitosta – näin bändi kertoi tunnelmistaan:"Olisihan se hirvittävää voittaa, mutta sitten ei auttaisi kuin bailata torilla henkensä edestä" 3:49
Blind Channelin laulajat Niko Vilhelm ja Joel Hokka kertovat Euroviisufinaaliin valmistautumisestaan.

Blind Channelin esitys Euroviisujen finaalissa nähdään vuorolla 16.

Suomen Euroviisuedustaja, oululaislähtöinen Blind Channel esiintyy tänään Euroviisun finaalissa kappaleellaan Dark Side. Torstain semifinaalissa nähtiin jännitysnäytelmä, kun suomalaiset lunastivat finaalipaikan viimeisenä maana. 

– Olihan se omanlaisensa paineensietokyky harjoitus, kun kuulutus tuli viimeisenä. Puhuimme aikaisemmin, että meidät mainitaan varmasti viimeisenä, yhtyeen laulajat Niko Vilhelm ja Joel Hokka kertovat MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Laulajien mukaan finaalipaikkaakin hienommaksi tekijäksi nousi semifinaalin yleisö. 

– Finaaliin pääsy oli toiseksi siistein juttu, sillä siisteintä oli, kun yleisö rupesi huutamaan Finland, Finland. Se oli välitön palaute siitä, että olimme tehneet hommat hyvin

Semifinaaliesityksen myötä myös yhtyeen vedonlyönti ranking nousi hurjasti. Voitosta solisteilla on selkeä mielipide.

– Olisihan se suorastaan hirvittävää voittaa tuo skaba. Jos se sattuisi tapahtumaan, ei auttaisi kun bailata torilla henkensä edestä.

Finaaliesitykseen yhtye lähtee varmoin ottein ja mielin.

– Olemme tehneet tuon niin monesti, että lavalle voi mennä hyvällä fiiliksellä ja voimakkaana.

Lue myös:

    Uusimmat