Black Mirror -sarjan tuore traileri julki! Tulevalla kaudella mukana yllättävä nimi

Black Mirror -sarja saa kesäkuussa kolme uutta jaksoa.

Black Mirrorin odotettu 5. tuotantokausi nähdään suoratoistopalvelu Netflixissä 5. kesäkuuta. Sarjan faneja hemmoteltiin aikasemmin oikein urakalla, kun vuoden 2018 lopussa Netflixiin ilmestyi Black Mirror: Bandersnatch -elokuva. Teos oli siitä poikkeuksellinen, että se oli Netflixin ensimmäinen elokuva, jonka tapahtumiin katsoja kykeni vaikuttamaan sen aikana.

Black Mirrorin uusi tuotantokausi sisältää kolme uutta jaksoa, joista ainakin kahden nimi on jo tiedossa. Kauden ensimmäisen jakson nimi on Striking Vipers, suomennettuna "Vaikuttavat kyyt". Toisen jakson nimi on Smithereens eli Sirpaleet. 

Näyttelijöinä nähdään ainakin Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ja Ludi Lin.

Näyttelijöiden joukkoon on saatu vahvistusta Miley Cyruksesta, joka nähdään trailerilla pop-tähden roolissa. Miley Cyrus tuli suuren yleisön tietoisuuteen Hannah Montana -televisiosarjan pääroolista. Sarjassa Cyrus oli myös pop-tähti.

Katso alta ensisilmäys tulevan tuotantokauden tapahtumiin.


Lähteet: Deadline, IMDb

Lue myös:

    Uusimmat