Björn Wahlroos avoimena – isän alkoholismi varjosti nuoruutta

Björn Wahlroos puhui harvinaisessa haastattelussaan isänsä aikanaan kärsimästä alkoholiongelmasta ja tämän vaikutuksesta elämään.

Björn "Nalle" Wahlroos oli Hjalliksen keskusteluohjelman vieraana perjantaina 22.4.2016. Miehet puhuivat perheen tärkeydestä ja Wahlroos iloiten kertoi, että hänelle on tulossa kuudes lapsenlapsi.  

Menestyneen liikemiehen oma isäsuhde ei aina ole ollut ongelmaton. Nallen isä, Bror Wahlroos toimi kauppa-ja teollisuusministeriön kansliapäällikkönä neljällä vuosikymmenellä. 

– Isäsi toimi kansliapäällikkönä, hänellä oli alkoholiongelma, josta hän pääsi eroon. Minkälainen isä hän oli sinulle? Hjallis Harkimo kysyi suoraan.

– Vaihteleva. Hän oli erittäin fiksu, huonojen elämäntapojen ohella hänessä oli monta hyvää piirrettä. Hän luki kuin hullu.

– Hän osasi paljon ja hänellä oli paljon hyviä yhteyksiä.

– Alkoholi ja persoonallisuus tekivät hänestä välillä hyvin volatiilin ( räjähdysherkän). Välillä hän ei ollut ollenkaan hyvä isä.

Videolla Wahlroos analysoi myös sitä, miten hänen ajoittain vaikea isäsuhteensa vaikutti hänen kotona olemiseensa ja myöhemmällä iällä jopa poliittiseen radikalisoitumiseen.

Kaikki Hjallis-jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Hjallis perjantaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja