Mainos

Kiinniotettua miestä epäillään Münchenin veitsihyökkäyksestä – poliisin mukaan vaara on ohi

Saksassa poliisi on ottanut kiinni yhden ihmisen epäiltynä Münchenissa aamulla tapahtuneesta veitsihyökkäyksestä. Poliisi kirjoittaa Twitterissä, että Münchenissä ihmisillä ei enää ole vaaraa.

Poliisin edustajan mukaan kiinniotettu mies muistuttaa silminnäkijöiden kuvauksia hyökkääjästä, kertoo Focus Online. Poliisin mukaan on kuitenkin vielä selvitettävä, onko mies todella tekijä. Kiinniotosta kertoi ensin sanomalehti Bild.

Veitsellä aseistautunut mies hyökkäsi aamupäivällä useiden ihmisten kimppuun ja haavoitti heitä, kertoi Münchenin poliisi Twitterissä. Paikallisen median mukaan kenenkään vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Toistaiseksi tiedossa on viisi lievästi haavoittunutta, kertoo Münchenin pelastuslaitos Twitterissä.

Münchenin poliisi kertoi, että hyökkääjä on noin 40-vuotias mies, joka oli liikkeellä pyörällä. Mies yritti ilmeisesti paeta, mutta hänet saatiin kiinni.

Süddeutsche Zeitung -lehden mukaan hyökkäys tehtiin kantakaupungin alueella Rosenheimer Platzin tietämillä viidessä paikassa. Hyökkäys tehtiin aamulla paikallista aikaa. Poliisi kehotti ihmisiä välttämään lähialueita ja pysyttelemään sisätiloissa, jos mahdollista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.