Big Game -elokuva laajaan levitykseen Amerikassa

Jalmari Helanderin ohjaaman Big Game -elokuvan USA:n levitysoikeudet on myyty Toronton elokuvafestivaaleilla. 

Big Game sai ensiesityksensä Toronton kansainvälisellä elokuvafestivaalilla (TIFF) viime perjantaina Midnight Madness -sarjassa, jonka jälkeen elokuvan oikeuksista kilpaili lopulta useampi Pohjois-Amerikkalainen studio.

Ohjaaja Jalmari Helander kertoi MTV.fille tiistaina tavanneensa useiden isojen studioiden edustajia. Tapaamiset tuottivat tuloksia, joista tiedotettiin keskiviikkona.

Samuel L. Jacksonin ja Onni Tommilan tähdittämä Big Game on Relativity EuropaCorp Distributionin (RED) ensimmäinen iso hankinta. RED on Luc Bessonin perustaman EuropaCorpin ja amerikkalaisen studion, Relativity Median, vastaperustettu levitysyhtiö.

Relativity EuropaCorp Distribution suunnittelee elokuvalle laajaa levitystä ja he kertovat näistä suunnitelmistaan myöhemmin enemmän.

– Olemme hyvin innoissamme tästä sopimuksesta. Haluamme tavoittaa elokuvalla yleisön mahdollisimman laajasti, ja EuropaCorp ymmärtää elokuvan vahvuudet Amerikan markkinoilla, elokuvan tuottaja Petri Jokiranta kommentoi.

EuropaCorpin toimitusjohtaja Christophe Lambert kehuu tiedotteessa ohjaaja Helanderia ja tuottaja Jokirantaa.

– Jalmari ja Petri ovat hyvin lahjakkaita elokuvantekijöitä. Heillä on visioita ja olemme hyvin innoissamme saadessamme heidän elokuvan levitykseemme. 

Jalmari Helanderin ohjaaman sekä Petri Jokirannan tuottaman toimintaelokuvan pääosissa nähdään Samuel L. Jackson ja Onni Tommila. Muissa osissa nähdään mm. Jim Broadbent, Felicity Huffman, Victor Garber, Ted Levine ja Ray Stevenson. Elokuva perustuu Jalmari Helanderin ja Petri Jokirannan tarinaan ja sen on käsikirjoittanut Jalmari Helander. Elokuvan tuotantobudjetti on n. 8,5 miljoonaa euroa.

Big Game saa ensi-iltansa Suomessa keväällä 2015. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja