Bethany oli ostamassa kuukautissiteitä, kun kassa kysyikin paperit – "Hetkinen, mitä?"

Tältä ilmiöksi nousseet"menkkapikkarit"näyttävät! 2:01
Oletko jo kuullut "menkkapikkareista"? Tältä ilmiöksi nousseet alushousut näyttävät! Panimme kuukautisalushousut testiin.

Bethany Margaret oli ostamassa kuukautissiteitä, kun häneltä kysyttiin paperit.

Bethany Margaret joutui kaupassa outoon tilanteeseen ostaessaan kuukautissuojia. TikTok-videollaan Bethany, 22, kertoo joutuneensa näyttämään paperit kassalla Sainsbury's-kaupassa Englannissa.

– Ostin yhden, ja vain yhden asian: siteitä. Onko tämä nyt joku juttu? Nytkö meiltä kysytään paperit, kun ostamme kuukautissuojia? Bethany ihmetteli.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen töissä kaupan alalla, eikä tämä ole koskaan ollut mikään juttu"

Videolla on jo satoja tuhansia katsojia. Moni piti omituisena sitä, että kuukautistuotteita varten piti näyttää paperit – kuukautisethan voivat alkaa jo alakouluiässä.

– Mikä maailmassa on vialla? eräs kommentoija kyseli Yahoon mukaan.

– Hetkinen, mitä? Olen töissä kaupan alalla, eikä tämä ole koskaan ollut mikään juttu. Todella outoa, toinen sanoo.

"Mies kassalla ei selittänyt, miksi hänen piti nähdä paperini"

Bethany kertoi Daily Starille tajunneensa yhtäkkiä kuukautistensa alkaneen kesken automatkan. Hän päätti kipaista nopeasti kaupassa työpaikkansa vieressä.

– Tein videon, koska olin aidosti hämmentynyt siitä, että voimaan on tullut uusi sääntö, jossa kuukautissiteitä saa vain henkilöpapereilla, enkä minä ollut saanut tästä mitään muistiota, hän heittää.

– Mies kassalla ei selittänyt, miksi hänen piti nähdä paperini, ja olin liian hämilläni kysyäkseni, joten vain näytin henkkarini.

Kauppa selvittää asiaa

Osa katsojista uskoi, että kassamyyjä vain halusi tietää Bethanyn nimen, ja kysyi siksi henkilöllisyystodistusta; toiset kehottivat tekemään toiminnasta valituksen.

Bethany kertoi ottaneensa yhteyttä kauppaan, mutta ei ole vielä saanut vastausta. Sainsbury's kertoi Daily Starille vastaavansa Bethanyn viestiin, jotta tilanne voidaan tutkia.

Katso myös: Onko sinulla runsaat kuukautiset? Nämä ongelmat tunnistat varmasti:

Onko sinulla runsaat kuukautiset? Nämä ongelmat tunnistat varmasti 1:19

Lue myös:

    Uusimmat