Tässä ovat uudet Masked Singer Suomi -hahmot – ensimmäiset paljastukset julki!

Hän on Masked Singer -voittaja 2022 1:29
Vuoden 2022 Masked Singer -voittaja oli Lenni-Kalle Taipale.

Masked Singer Suomi -kauden hahmoista julkaistiin ensimmäiset paljastukset.

Masked Singer Suomi -sarjan pian starttaavalla viidennellä kaudella puhaltaa uudet tuulet. Etsivät Maria Veitola ja Janne Kataja saavat tällä kaudella rinnalleen laulaja Benjamin Peltosen ja eturivin radiotoimittaja-juontajan Jenni Poikeluksen. Juontana nähdään tuttuun tapaan Ile Uusivuori

Tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa Masked Singer Suomen historiassa kuullaan myös duettoesityksiä ja nähdään bodyguardit tulkitsijan roolissa. 

Viidennellä kaudella Masked Singerin voittajalle jaettavasta kultaisesta maskista kilpailee 12 hahmoa. Jokaisen jakson jälkeen vähiten ääniä yleisöltä saanut hahmo putoaa pelistä pois ja joutuu poistamaan maskinsa ja paljastamaan henkilöllisyytensä.

Tutustu kauden hahmoihin: 

Kiuas

Pinnaltaan hieman ruostunut ja ujoja savupilviä tuprautteleva Kiuas onnistuu kuumentamaan tunnelman studiossa ilman kauhallistakaan löylyvettä. Lämpötila kohoaa entisestään, kun arvausten kipinät sinkoilevat laidasta laitaan ja Kiuas hämmästyttää monipuolisilla edesottamuksillaan.

Kylpyankka

Kylpyvaahdon seasta pintaa pulpahtaa rakastettava, snorkkelipäinen Kylpyankka. Sympaattisuudella ei ole rajaa, kun tämä kumilelu ottaa hitit haltuun omalla, ankkamaisen vaappuvalla tyylillään. Tämä heleä-ääninen söpöliini lukeutuu takuulla perheen pienimpien suosikkeihin.

Maajussi

Kesken kylvöpuuhien Masked-lavalle astelee omalaatuinen Maajussi, jonka edesottamukset hämmentävät kerta kerran jälkeen. Muuntautumiskyvyllään ällistyttävä ruutupaita on oikea kameleontti, jonka jäljille pääseminen ei ole ihan helppoa.

Mustekala

Harvat mustekalat ovat näin pinkkejä, näin kimaltavia ja näin kotonaan kuivalla maalla. Mustekala tuo mukanaan Maskediin taianomaisen merenalaisen maailman, jonne kaikki katsojat ovat tervetulleita ihmettelemään hänen edesottamuksiaan.

Nöpö

Uskomattomalla asenteella ja pikkukoiran itsevarmuudella lavalle asteleva Nöpö on takuulla sähäkin tapaamasi chihuahua. Seurapiirimaailma on tuttua tällä söpöliinille, joka ei kuitenkaan jätä räksyttämättä silloin kun siihen on aihetta. Nöpö kulkee päättäväisesti omaa polkuaan ja nauttii täysin sydämin hetkistään arvausten valokeilassa

Orava

Orava kuuluu niihin hahmoihin, joiden karismaa ei karvapeitteellä saa piilotettua. Hän esiintyy estraditähden varmuudella ja antaa kokemuksen puhua puolestaan. Risut ja männynkävyt saavat kyytiä, kun tämä pörröhäntä pääsee vauhtiin.

Sudenkorento

Hyönteismaailmasta Kultaisen maskin jahtiin lennähtää jälleen uusi ehdokas, kun Sudenkorento ottaa lavan haltuun. Rohkeasta tyylistään ja heittäytymiskyvystään kiitosta saava esiintyjä ei paljoa säästele, kun on hänen vuoronsa loistaa.

Taapero

Tämä suloinen ihmisen alku ottaa paikkansa yleisön sydämissä saapumalla paikalle hatarin askelin, mutta päättäväisin ottein. Taapero tekee mitä Taapero haluaa ja Ilen isällisille otteille on käyttöä, vaikkakaan Taapero ei tunnu olevan kovinkaan vastaanottavainen näitä kasvatusmetodeja kohtaan.

Bambi

Suloinen ja suurisilmäinen Bambi hurmaa yleisön jo pelkällä olemuksellaan. Bambi nauttii esiintymisestä joka solullaan, sillä hän on aiemmin tullut tutuksi enemmänkin taustajoukoista. Tämä sydämiä sulattava otus yllättää Masked-lavalla yleisön lisäksi myös itsensä.

CO2

Festarilavojen kiistaton kunkku CO2 ei pelkää ottaa hommaa haltuun ja räjäyttää bileitä käyntiin energisellä esiintymisellään. Hän todella täyttää tilan kuin tilan hiilidioksiidin lisäksi säteilevällä olemuksellaan ja vauhdikkaalla meiningillään eikä kenellekään jää epäselväksi, onko CO2 näkymätön kaasu vai jotain ihan muuta.

Discokissa

Tanssilattioiden coolein ja notkein ilmestys, Discokissa, kirjaimellisesti häikäisee etsivät astellessaan lavavalojen ja lasereiden välkkeeseen. Kimallus ja kilpailuvietti näyttelevät pääroolia, kun tämä kunnianhimoisesti koreografioita treenaava kissa päästetään irti.

Ilopilleri

Tällaista pilleriä ei ihan jokaisesta lääkekaapista löydy. Ilopilleri ponnahtaa dosetista esiintymislavalle varsin omaleimaisella tavallaan, joka saa yleisön kummastelemaan, mikä hän oikein on pillereitään. Tätä taiteilijasielua ei voi ainakaan luovuuden puutteesta syyttää.

Masked Singer Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin 9.9. klo 20 alkaen. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat pidempiä, puolentoista tunnin pituisia jaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat