Benedict Cumberbatchin kotiin hyökkäsi mies kalaveitsen kanssa – sai teostaan sakkoja ja lähestymiskiellon

Sherlock Holmesin roolista tunnetun Benedict Cumberbatchin koti joutui hyökkäyksen kohteeksi.

Brittinäyttelijä Benedict Cumberbatchin Lontoon kotiin hyökkäsi Jack Bissell -niminen mies. Asiaa käsiteltiin Wood Green Crown Court -oikeustalolla Lontoossa 10. toukokuuta.

Bissell myönsi syyllisyytensä rikolliseen vahingontekoon, ja hänelle määrättiin 250 punnan, eli noin 289 euron, sakko. Hänelle määrättiin myös kolmen vuoden lähestymiskielto, joka estää häntä menemästä Cumberbatchin perheen ja heidän asuinalueensa lähelle.

Tapahtuma-aikaan Cumberbatch, hänen vaimonsa teatteriohjaaja Sophie Hunter ja heidän kolme lastansa​ olivat kotona, kun Bissell potkaisi etupihan rautaportin sisään. Mies huusi, että tietää Cumberbatchin muuttaneen kyseiseen paikkaan ja toivonsa asunnon palamista.

Oikeuden mukaan aiemmin kokkina työskennellyt Bissell kiskoi puutarhassa kasvin ylös ja heitti sen seinään ennen kuin alkoi sylkeä sisäpuhelimeen ja repi sen irti kalaveitsellä. Raporttien mukaan hän pakeni paikalta, mutta hänet pidätettiin, kun hänen DNA:tansa löytyi sisäpuhelimesta.

Ennen Cumerbatchin taloon kohdistunutta hyökkäystään Bissell oli käynyt läheisessä kaupassa ostoksilla ja sanonut kauppiaalle aikovansa murtautua sisään ja polttavansa talon.

Bisselin teon motiivi ei tullut ilmi oikeudessa.

Cumberbatchille läheinen lähde kertoi Daily Mailille, että tapahtuma-aikaan perhe oli todella kauhuissaan ja luuli, että mies tulee sisään ja satuttaa heitä.

Bissell on aiemmin tuomittu varkaudesta sekä saanut kolme varoitusta omaisuusrikoksesta, järjestysrikoksesta ja huumausainerikoksesta. Vuonna 2015 hänet kuvattiin pidätettynä Syyriaa koskevissa mielenosoituksissa Lontoon keskustassa.

Cumberbatch tunnetaan parhaiten pääroolistaan ​​Uusi Sherlock -tv-sarjassa ja rooleistaan elokuvissa Doctor Strange, The Imitation Game ja The Power of the Dog.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat