Ben Affleck vastaa Batman-huhuihin: "En ole jättämässä hahmoa"

Näyttelijä Ben Affleck vastaa huhuihin, joiden mukaan hän ei enää näyttelisi Batmanin roolia seuraavassa Batman-elokuvassa.

Näyttelijä Ben Affleck sanoo haluavansa edelleenkin näytellä Batmania. Mediassa on esiintynyt arveluja, että Affleck jättäisi Batman-roolin kokonaan.

Affleck esiintyi viime viikonloppuna filmifestivaaleilla San Diegossa, jossa näytettiin otteita Justice Leaguesta, jossa Batman on yksi supersankarijoukon hahmoista.

– Minun asemani on se mikä se on aina ollut. Olen tehnyt kaksi elokuvaa, ja teen kolmannen, jos Warners-yhtiö niin haluaa. Jos lepakkopuhelin soi, minä vastaan, Affleck sanoi Entertainment-sivustolle.

Affleck on esiintynyt Batmanina elokuvssa Batman v Superman (2016) sekä vieraili Batmanin roolissa Suicide Squadissa (2016). Hän esiintyy Batmanina myös supersankarielokuvassa Justice League, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Affleckilla arvelee, että huhut saivat alkunsa siitä, kun hän sanoi, ettei aio sekä ohjata Batmania että näytellä siinä.

– Se olisi todella iso urakka, kun ottaa huomioon kaikki stuntit, puvut ja hahmon näyttelemisen. Se, että yrittäisi tehdä kaiken tuon ja vielä ohjata päälle, olisi varmasti liikaa. Ehkä tämä näytti siltä kuin en olisi kiinnostunut tai innostunut Batmanista. Päinvastoin, minä rakastan hahmoa, Affleck totesi.

Lue myös:

    Uusimmat