Behati Prinsloo paljastaa kiinteän kroppansa salaisuuden

Victoria's Secret -malli Behati Prinsloo kertoo, mikä on hänen timmin vartalon salaisuus.

Behati Prinsloon, 23, upea kroppa on taannut mallille vakiopaikan Victoria’s Secretin muotinäytöksistä ja mainoskampanjoista. Namibialaismalli on paljastanut harrastavansa säännöllisesti monia urheilulajeja pysyäkseen kunnossa. Nainen kertoi Vogue.co.uk:lle harrastavansa Pilatesta, uintia ja erilaista vesiurheilua vaihteluna säännölliselle kuntosalilla käynnille.

– Yritän harrastaa Pilatesta ympäri vuoden aina kun voin ja tykkään myös uida paljon. Minulla on myös kunto-ohjaaja, joka potkii minua tarpeen tullen takamukselle, Prinsloo kertoo.

Prinsloon tunnustaa myös viihtyvänsä rannalla muutenkin.

– Tunnen itseni eniten kotoisaksi rannalla. Se on happeni. Joskus töitä tehdessäni unohdan, miten paljon kaipaan rannalle. Olenhan loppujen lopuksi melkoinen merenneito! Surffaan, uin, pyörin hiekassa, otan aurinkoa, syön hyvää ruokaa, hengailen ystävien ja perheen kanssa ja käyn isäni kanssa kalastamassa, Prinsloo sanoo.

– Syön myös terveellisesti, pysyn aktiivisena ja juon paljon vettä, nainen lisää.

New Yorkissa asuva kaunotar deittailee parhaillaan muusikko Adam Levinea, 33, joka ex-tyttöystävästään – Prinsloon Victoria’s Secret -kollegasta – huhtikuussa. Pari bongattiin suutelemasta Havaijilla toukokuussa.


Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat