Beck-näyttelijä Mikael Persbrandt jälleen ongelmissa: Huumevideo julki

Expressen on julkaissut videon, jolla näyttelijä Mikael Persbrandt ottaa kokaiinia.

Ruotsalaisnäyttelijä Mikael Persbrandt, joka tunnetaan parhaiten Gunvald Larssonin roolista Beck-poliisielokuvissa, tuomittiin kuun alussa kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 75 tunnin yhdyskuntapalveluun huumausainerikoksesta. Kärjäoikeuden tuomio oli alun perin viisi kuukautta, mutta se laski hovioikeudessa.

Persbrandtin ongelmat eivät kuitenkaan päättyneet tuomioon. Expressen-lehti on nimittäin nyt julkaissut vuonna 2012 kuvatun videon ja kuvia, joissa Persbrandt ottaa kokaiinia Linköpingissä sijaitsevalla klubilla aamuyöllä.

Hänen seurassaan on ainakin kaksi miestä, jotka lehden mukaan ovat useita huumetuomiota saaneita rikollisliigan johtohahmoja.

Videolla kuuluu, kuinka Persbrandt on huolissaan poliisien saapumisesta paikalle. Hän pyytää seurassaan olevilta miehiltä, että he hoitelisivat poliisit, jos nämä tulisivat sisään huoneeseen.

– Rauhoitu, ovi on lukossa, Persbrandtin kanssa oleva mies kuitenkin vakuuttaa.

Voit katsoa videon Expressenin sivuilta täältä.

Lehden mukaan klubin järjestyksenvalvojat löysivät illan jälkeen huumeiden jämiä kyseiseltä pöydältä.

Myös muun muassa Hobitti-elokuvissa näytellyt Persbrandt jäi ensimmäisen kerran kiinni kokaiinin käytöstä vuona 2011. Hän on puhunut avoimesti kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään ja päihderiippuvuuksistaan.

Lue myös:

    Uusimmat