BBC: Useita vankilatyöntekijöitä pidätetty virastaan Yhdysvalloissa – ottivat ryhmäkuvan, jossa 30 ihmistä tekee natsitervehdyksen

5:45
Katso video: Mitä tapahtuu lemmikeille, joiden omistajat joutuvat vankilaan? MTV vie nyt paikkaan, jossa koirien kuvaaminenkin on kielletty

Yhdysvalloissa useita Länsi-Virginian osavaltion vankilatyöntekijöitä on pidätetty virantoimituksesta natsitervehdyksen takia, kertoo BBC.

Kyse on valokuvasta, jossa valmennuksessa oleva noin 30 hengen ryhmä on nostanut kätensä tervehdykseen, joka muistuttaa natsitervehdystä. Ryhmän yläpuolella on kyltti, jossa on teksti "Hail Byrd!". Byrd oli ryhmän ohjaaja.

Länsi-Virginian kuvernööri Jim Justice sanoo ohjeistaneensa osavaltion sotilasasioista ja yleisestä turvallisuudesta vastaavan ministeriön johtajaa Jeff Sandya tutkimaan tapauksen. Lisäksi hän on vaatinut, että kaikki tervehdyksen tehneet irtisanotaan.

Henkilökunnalle lähettämässään kirjeessä Sandy sanoo, että useita ihmisiä on jo pidätetty virantoimituksesta.

– Teko on inhottava, loukkaava, järkyttävä, erittäin tunteeton ja täysin epäasiallinen, hän sanoi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja