BB-voittaja hermostui nettisarjan juontajalle – seurauksena kiivas takaa-ajo!

Biisonimafian jaksossa vierailee julkkispari Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila. He osallistuvat nettisarjan parisuhdepeliin, jonka säännöt ovat poikkeukselliset. Lopulta Niko menettää hermonsa visailun juontajan käytöksen takia... Katso jakso Subin netistä!

Subin nettisarja Biisonimafiassa kisailee julkkispari Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila. Niko on tuttu tositv:n ystäville Big Brotherista: hän osallistui realitysarjaan kahdesti vieden toisella kertaa vuonna 2010 koko kilpailun voiton. Kaunotar Sofia puolestaan on Miss Helsinki 2010 ja Monster Girl 2012.

Biisonimafian ehdotuksesta pariskunta päätyi nettisarjan SepariTV:n parisuhdepeliin. Kummallisessa visailussa penätään vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiin. SepariTV:n juontajana toimiva Kaitsu ottaa pelissä ohjat omiin käsiinsä ja hoitaa pistelaskun haluamallaan tavalla. Silkalla rehellisyydellä ei tässä pelissä välttämättä pärjää.

Mukavasti alkanut parisuhdevisailu saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun Niko hoksaa Kaitsun pirullisen juonen. Tämän seurauksena parisuhdevisan luihu juontaja saa huomata, miten käy, kun sotkee rakastavaisten asiat!

BIISONIMAFIA maanantaisin Subin netissä klo 20 osoitteessa sub.fi/biisonimafia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat