Hulvaton reaktio suorassa lähetyksessä – näin Biisonimafia vastaa siihen, miten mopovideoille saadaan houkuteltua missikaunottaria

Biisonimafia avaa suosionsa taustat – miten missit päätyvät mukaan videoille ja mikä mopoissa viehättää? 2:03
Biisonimafia avaa suosionsa taustat – miten missit päätyvät mukaan videoille ja mikä mopoissa viehättää?

Biisonimafia julkaisee täyspitkän elokuvansa ensimmäistä kertaa elokuvateattereissa.

YouTubesta aikoinaan tunnetuksi ponnistanut stunt- ja sketsiryhmä Biisonimafia julkaisee ensimmäisen täyspitkän leffateattereissa nähtävän elokuvansa nimeltään MC Helper BeKings. 2000-luvun alusta lähtien koossa ollut ryhmä sai alkunsa Kaitsu Rinkisen ja Janne Kaperin toimesta, kun kaksikko alkoi kuvata skeittaus-, lumilautailu- sekä stunt-videoita. Sittemmin Biisonimafian tuotannon keskiössä ovat olleet erityisesti mopot. 

Kaperi muisteli Uutisaamun haastattelussa tavanneensa Rinkisen kavereineen aikoinaan kuinkas muutenkaan kuin mopoajelulla. 

– Ajelin mopolla rampin ohi ja sitten Kaitsu ja kaverit olivat hyppimässä rampille niin mietin, että "toi näyttää siistiltä". Siitä se sitten lähti, vaikka siitä on aika monta kymmentä vuotta jo. Vieläkin ajellaan niillä samoilla mopoilla, pikkaisen on joutunut rengasta välillä vaihtamaan, mutta kyllä ne vielä liikkuu. 

Ensi-iltansa saavassa elokuvassa mukana on liuta suomalaisia näyttelijöitä, kuten Tommi KorpelaJenni Kokander sekä Ilona Chevakova. Biisonimafian videoilla näkyy myös tuttuun tapaan missejä, kuten esimerkiksi Viivi Pumpanen sekä Sara Chafak

Mutta miten ihmeessä Biisonimafia saa missit mukaan mopovideoihinsa? Haastattelussa esitetty kysymys kirvoitti Rinkiseltä, Kaperilta sekä elokuvan tuottajana toimineelta Eve Särkänteeltä huvittuneen reaktion. 

– Ei myö tiedetä itsekään, Rinkinen naureskeli. 

Katso yllä olevalta videolta Biisonimafian vastaus siihen, kuinka missit päätyvät mukaan videoille ja mikä mopoissa viehättää aikuisia miehiä. Haastattelun näet kokonaisuudessaan alla olevalta videolta. 

Biisonimafian MC Helper beKINGs -elokuva lupaa mopoja ja mäyhemiä 8:05

Lue myös:

    Uusimmat