BB-viikkotehtävä: Kivi, paperi, sakset

Viikkotehtävän ajan on voimassa kivi, paperi sakset –pelin säännöt.

Samassa tilassa voi olla vain yhden joukkueen jäseniä kerralla. Mikäli joukkueet viikkotehtävän aikana pyrkivät talon samalle alueelle, samaan aikaan, on noudatettava pelin sääntöjä:

Kivi voittaa sakset, paperi voittaa kiven ja sakset voittavat paperin.

Talo on jaettu seuraaviin alueisiin: olohuone, keittiö, makuuhuone, kylpyhuone, terassi ja piha.

Esimerkiksi, jos sakset ovat makuuhuoneessa ja kivi tulee sinne, on saksien lähdettävä pois makuuhuoneesta, koska kivi voittaa sakset. Vastaavasti kivi ei voi tulla makuuhuoneeseen, jos paperi on siellä. Kivet voivat tulla keskustelemaan makuuhuoneen ovelle papereiden kanssa, mutta he eivät voi astua sisään.

Jos paperi on tekemässä ruokaa keittiössä ja sakset tulevat sinne, sakset voittavat ja paperin tulee keskeyttää toimensa ja lähteä keittiöstä välittömästi.

Kullakin joukkueella on omat päähineensä, joita on käytettävä aina kun peli on käynnissä. Lisäksi joukkueiden jäsenet kiinnittyvät keskenään ketjuilla, joista saa irrottautua vain WC ja Päiväkirjahuone käyntejä varten.

WC käyntiä varten on ensin mentävä keittiön alueelle ja sen jälkeen kaikki joukkueen jäsenet menevät kylpyhuoneeseen tai yksi irrottautuu ketjusta ja  muut odottavat oven viereen varatulla alueella. Tällöin keittiö vapautuu muiden käyttöön.

Eri joukkueet eivät voi missään tilanteessa olla samassa tilassa, kun kivi, paperi, sakset –peli on käynnissä. Saman joukkueen jäsenet eivät voi olla kuin yhdessä tilassa kerrallaan. Tilasta toiseen siirryttäessä, on joukkueen ilmoitettava aikeistaan selvällä ja kuuluvalla äänellä.

Aina kun asukkaat kuulevat seuraavan äänimerkin (kuulette nyt äänimerkin), on pukeuduttava pelivarusteisiin. Pelivarusteet saa riisua, kun kuulette äänimerkin toistamiseen.

 

Terveisin,

Big Brother

KIVI: Armi, Jenna, Tuulikki

PAPERI: Andte, Joonas, Leyla, Tuija

SAKSET: Anna, Jonathan, Jussi K, Pertti

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja