BB-Andten tunnelmat finaalin jälkeen: En mie usko tätä todeksi!

Finaaliviikolle selviytyneet Big Brother -asukkaat olivat finaalilähetyksen jälkeen onnellisia ja helpottuneita. Andte ei uskonut voittoaan todeksi.

BB-kausi tuli päätökseen perjantai-iltana. Poromies Andte ei uskonut voiton lähtevän miehen mukana Lappiin.

– No en mie usko tätä vieläkään todeksi. Kauhean huikea fiilis. Kun astuin BB-taloon, en olisi uskonut että olen talossa näin pitkään. Ja voittokin tuli. Yhdessä vaiheessa meinasin luovuttaa, Andte kertoi finaalilähetyksen päätyttyä.

– Tuntuuhan tämä nyt hyvältä. Menee varmaan aikaa, että tajuaa asian. Ei näin suurta palkintoa voi sekunnissa ymmärtää, voittaja kuvaili tuntemuksiaan.

– Voittosummalla saa monta säkkiä poronrehua, Pertti vitsaili.

Hämmentäviä ihmiskohtaamisia

Jonathanin ja Jennan fiilikset olivat sekä haikeat että helpottuneet.

– Tuntuu tosi oudolta nähdä ihmisiä. Emme ole nähneet ketään muita kolmeen kuukauteen, Jonathan purki päällimmäiset tuntemuksensa.

– Joo! Ja vielä näin paljon ihmisiä, kertoi Jenna.

Molemmat asukkaat päivittelivät kolmen kuukauden olevan tosi pitkä aika.

– Etenkin silleen, että joku sanoo koko ajan, mitä saat tehdä ja mitä et, Jonathan jatkoi.

Tuijan ja toiseksi sijoittuneen Annan fiilikset olivat onnelliset.

– Todella hyvä ja innostunut fiilis. Tosi kivaa nähdä kaverit kohta. Fiilis on hyvä, vaikka jäinkin kahdeksanneksi, Tuija kertoi.

– Olo on onnellinen ja kiitollinen, totesi Anna hämmennykseltään.

Pertti kiitteli asukkaiden ryhmähenkeä.

– Nyt olo on onnellinen siksi, että on päässyt pois. Parasta talossa oli se mahtava porukka. Operaatio Syysmyrsky jäi hienoimpana kokemuksena mieleen, Pertti sanoi.

Ulkomaailma odottaa

Joonas tunsi olonsa mahtavaksi.

– Erittäin hyvä olo. Tämä on ollut pitkä matka ja tuntuu hyvältä nähdä ihmisiä, muitakin kuin näitä BB-talossa olleita tyyppejä, Joonas totesi.

– Hauskin hetki talossa oli se, kun jumituin varastohuoneeseen ja siellä alkoi soida hissimusiikki. Siellä jammailin yksikseni sitten, mies jatkoi.

Jussi K oli myös fiiliksissä.

– Olen iloinen ja ylpeä. Tulin seitsemänneksi, mikä on omasta mielestä loistava suoritus. Olen äärimmäisen iloinen Andten voitosta, Jussi K kertoi.

– Parhaana hetkenä talosta jäi mieleen se sunnuntai-ilta, kun Dani häädettiin ja saimme palkinnoksi poikien illan. Saunoimme ja tanssimme. Se oli hauskaa, fiilisteli Jussi K.

Big Brother -asukkaat jatkoivat talon ulkopuoliseen maailmaan totuttelua.

Lue myös:

    Uusimmat