Bayern München mätti maaleja, lukemat eivät muuttuneet – superottelu saa kovan huipennuksen

Bayern München sai pallon toisella jaksolla kahdesti maaliin Uefan Super Cupin jalkapallo-ottelussa Budapestissä, mutta lukemat Sevillaa vastaan pysyivät 1–1:ssä. Peli etenee täten niin kutsuttuun jatko-otteluun – toisin sanoen jatkoajalle.

MAINOS

Super Cupin finaali C Morella ja Subilla!

Bayern München – Sevilla torstaina
klo 21.55

Ottelua voi seurata Subilla, C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Bayern vyörytti vaarallisia hyökkäyksiä 1–1-lukemiin päättyneen avausjakson jälkeen myös toisella puoliajalla. 51. minuutilla Robert Lewandowski namutteli Thomas Müllerin kanssa ja iski pallon pömpeliinkin, mutta oli osumaa edeltäneessä tilanteessa niukasti paitsiossa, joten maali hylättiin.

63. minuutilla Bayern sai jälleen verkon helähtämään, nyt Leroy Sanén kudista. Lewandowski ja Sevillan Sergio Escudero kävivät osumaa ennen kaksinkamppailua, Escudero samassa syssyssä kaatui ja Lewandowskin katsottiin tehneen rikkeen, minkä myötä tämäkin osuma mitätöityi. Kontakti vaikutti tv-kuvien perusteella kevyeltä.

Aivan varsinaisen peliajan viime minuuteilla Sevillalle avautui huippumahdollisuus ratkaisuun, kun Youssef En-Nesyri karkasi läpiajoon, mutta Bayern-maalivahti Manuel Neuer piti pintansa ja torjui varmaotteisesti vasenta kulmaa kohti suunnanneen laukauksen.

Sevilla vastasi ottelun avausosumasta, kun Bayern-puolustaja David Alaba tuuppasi Sevillan Ivan Rakiticin maalin edessä kumoon ja Lucas Ocampos ampui siitä seuranneen rangaistuspotkun alakulmaan.

Super Cup on Mestarien liigan voittajan ja Eurooppa-liigan voittajan välinen ottelu. Mestarien liigan voitti viime kaudella Bayern München, kun taas Sevilla juhli Eurooppa-liigan ykköstilaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja