Bayern München aloitti kautensa brutaalilla tavalla – lopputulos: 27–0!

Saksan yhdeksänneksi korkeimmalla tasolla pelaava Rottach-Egern saattoi toivoa, että maan jalkapallojätti Bayern München olisi ollut vielä kesäterässä, kun joukkueet iskivät yhteen tiistaisessa harjoitusottelussa. Toisin kävi. Lopputulos oli karua luettavaa.

Kun loppuvihellys kajahti ilmoille, taululla näkyivät lukemat 27–0.

Ottelu käytiin etelä-Saksassa, Münchenin läheisyydessä sijaitsevassa Tegernseen kylässä, missä Bayern on pitänyt harjoitusleiriään. Joukkueen matka jatkuu piakkoin Aasiaan, missä se kohtaa muun muassa tuoreen Mestarien liigan voittajan Manchester Cityn.

Bayern johti tiistain harjoitusottelua puoliajalla jo 18–0. Meno jatkui tylynä myös tauon jälkeen.

Bayernin pelaajista Jamal Musiala, Marcel Sabitzer ja Mathys Tel laukoivat viisi maalia. Yhteensä 13 eri pelaajaa pääsi maalien makuun.

– Olimme prosessissa nyt pidemmällä kuin aiemmin, kun näitä pelejä on käyty. Jakso on ollut rasittava ja haastava, mutta kaikki olivat pelaamaan, Bayernin luotsi Thomas Tuchel sanoi kamppailun jälkeen.

Bayern on kohdannut perinteisesti Rottach-Egernin harjoitusleirinsä yhteydessä. Joukkueiden edellinen vääntö käyntiin vuonna 2019, jolloin Bayern oli parempi lukemin 23–0. Vuotta aiemmin Rottach-Egern onnistui kahdesti maalinteossa lopputuloksen oltua 20–2.

Bayern nappasi viime kaudella Saksan Bundesliigan mestaruuden minimaalisen eron turvin. Bayern oli Borussia Dortmundin edellä paremman maalieron turvin.

Lue myös:

    Uusimmat