Barcelonan supertähti yllätettiin lentokentällä – kesän suurin saaga päättymässä seurasiirtoon?

Kesän suurin siirtosaaga Frenkie de Jongin ympärillä jatkuu yhä. Espanjalainen tv-ohjelma El Chiringuito yllätti Barcelonan keskikenttätähden lentokentällä matkalla Lontooseen.

Kesän 2022 siirtoikkuna on päättymässä torstaina, joten tällä viikolla nähdään oletettavasti vielä muutamia viime hetken pelaajasiirtoja suurseurojen välillä. Kenties koko kesän seuratuin pelaaja tässä mielessä on ollut Barcelonan hollantilaistähti Frenkie de Jong.

25-vuotias De Jong lukeutuu Barcelonan päävalmentajan Xavin luottopelaajiin, mutta seuran taloustilanteesta johtuen seurajohto on pyrkinyt aktiivisesti kauppaamaan kovapalkkaista keskikenttätähteä Englantiin.

Kauppaa ovat vaikeuttaneet Barcelonan palkkarästit de Jongille, jonka kerrotaan haluavan seuralta kaiken hänelle sopimuksen mukaan kuuluvan.

Espanjalainen tv-ohjelma El Chiringuito yllätti de Jongin maanantaina lentokentällä, ja Twitterissä julkaistun videon jakotekstin mukaan pelaaja on matkalla Lontooseen. Katalanialaislehti Sportin mukaan myös de Jongin vaimo on hänen mukanaan.

Matkan kohde ja ajankohta saattaisivat viitata siihen, että de Jong olisi siirtymässä Valioliigaan. El Chiringuitolle de Jong ei halunnut kommentoida matkansa tarkoitusta sanallakaan.

Barcelonaan hollantilaisjätti Ajaxista saapuneen de Jongin on aiemmin spekuloitu siirtyvän amsterdamilaisseuraa aiemmin valmentaneen Erik ten Hagin Manchester Unitediin, mutta valioliigajätin lähestymisyritykset on toistuvasti torjuttu pelaajan leiristä.

Toinen vaihtoehto Valioliigassa olisi lontoolainen Chelsea, joka on häärinyt aktiivisesti siirtomarkkinoilla uusien omistajiensa rahoilla. Toisin kuin United, Chelsea pelaa Mestarien liigassa, mikä oletettavasti lisää houkutusta siirtyä Stamford Bridgelle.

Sportin mukaan Chelsea vaikuttaakin de Jongin todennäköisimmältä osoitteelta, mikäli siirto toteutuu. Lehti on kuitenkin skeptinen koko siirron toteutumisesta.

Valioliigan jäteistä myös Liverpool etsii uutta keskikenttäpelaajaa, mutta toistaiseksi mikään ei viittaa siihen, että se olisi hypännyt mukaan taistelemaan de Jongin allekirjoituksesta.

Lue myös:

    Uusimmat