Barcelonan ja Napolin kohtaamisesta ei tunnetta tule puuttumaan, seurat samankaltaisessa asemassa – "Suhteellisen katastrofaaliset kaudet meneillään"

Napoli ja Barcelona ottavat yhteen Mestarien liigan neljännesvälierissä tiistaina. C Moren jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen uskoo, että ottelussa riittää tunnetta.

Barcelonan ja Napolin kaudet ovat tietyllä tavalla menneet saman kaavan mukaisesti. Peliesitykset eivät ole olleet alkukaudella seurajohtoa tyydyttäneitä, joten kumpikin joukkue on vaihtanut valmentajaa kesken kauden. Napolissa Carlo Ancleotti sai väistyä Gennaro Gattuson tieltä, kun Barcelonasta Quique Setien edestä kenkää sai Ernesto Valverde.

– Seurat ovat aika lailla samantyyppisessä tilanteessa. Suhteellisen katastrofaaliset kaudet meneillään. Napolille ehkä vähän enemmän kuin Barcelonalla, Virkkunen summaa.

Otteluparin ensimmäinen osaottelu pelataan Italiassa Napolin kotistadionilla Stadio San Paololla. Millaisen ottelun Virkkunen povaa näkevänsä?

– Ottelu, jossa on tunnetta. Se on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, koska en usko, että olen koskaan nähnyt Stadio San Paololta peliä, jossa ei olisi ollut tunnetta ja tunnelmaa.

Lue myös:

    Uusimmat