Barack Obaman tytär Malia ottaa harppauksen Hollywood-urallaan

Muistelmat julki: Tällainen oli presidentti Barack Obama 8:08
Barack Obaman muistelmateos Luvattu maa (A Promised Land) julkaistiin vuonna 2020 – tällainen hän oli presidenttinä.

Yhdysvaltain entisen presidentin tytär Malia Obama näyttää kyntensä ohjaajana.

Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman tytär Malia Obama, 24, ohjaa Donald Gloverin tuottaman lyhytfilmin nimeltään Gilga. Glover kertoi asiasta Gentlemen’s Quarterly -aikakauslehden haastattelussa, joka julkaistiin 4. huhtikuuta.

Projektista ei ole vielä enempää lisätietoja.

– Ensimmäinen asia, josta keskustelimme, oli se tosiasia, että hän saa tehdä tämän vain kerran. Olet Obaman tytär. Joten jos teet huonon elokuvan, se seuraa sinua, Glover kertoi GQ:n haastattelussa.

Täysin kokematon Malia ei kuitenkaan ole, sillä hän on työskennellyt Gloverin kanssa Prime Videon Swarm-sarjan parissa kirjoittajan roolissa. Swarm-sarjan toinen luoja Janine Nabers kertoi 17. maaliskuuta Entertainment Tonightille Malian olevan loistava kirjoittaja.

– Hän toi paljon ideoitaan esille. Hän on todella omistautunut taidolleen, Nabers kertoi.

Malia ei ole taustansa takia saanut kuitenkaan erityiskohtelua.

– Emme ole voineet päästää häntä helpolla vain sen takia, että hän on (entisen) presidentin tytär. Hänellä on todella jalat maassa ja hän on hillitty. Joten se ei ole ollut ongelma. Tunnen, että hänelle on pian tulossa jotakin todella hyviä asioita. Hänen kirjoitustyylinsä on mainio, Glover kertoi Vanity Fairille viime maaliskuussa.

Malian äiti on Michelle Obama ja pikkusisko Natasha Obama, 21.

Lue myös:

    Uusimmat