Baba Lybeckillä erikoinen suunnitelma ystävänpäiväksi

Juontaja Baba Lybeck nauttii ystävänpäivänä yöuinnista ystäväporukkansa kanssa.

Perjantaina 14. helmikuuta vietetään ystävänpäivää. Juontaja Baba Lybeck lähettää yleensä kavereilleen kortteja, mutta tänä vuonna hän myös käy ystäviensä kanssa harrastamassa jotain hyvin erikoista.

– Perjantai vietetään perheen kesken, kun tyttärellä on vanhojentanssit. Kun hän lähtee juhlimaan, niin me menemme yöuinnille ystävien kesken. Meillä on tällainen ystäväporukka, joilla on tapana uida pitkään uimahallissa yöllä, nainen kertoi iloisesti Specsavers Helsinki City Run -avajaistapahtumassa.

Lybeck on käynyt ystäviensä kanssa aiemmin jo pari kertaa yöuinnilla uimahallissa, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan ystävänpäivään liittyvä perinne.

– Yöuinti ei varsinaisesti liity ystävänpäivään, mutta se nyt vaan sattuu tänä vuonna ystävänpäivään, kaunotar nauroi.

Lybeckille ei ole muodostunut varsinaisia ystävänpäiväperinteitä.

– Joskus olen yllättänyt mieheni leivoksella.

Juontajalla on takanaan pitkä parisuhde. Urheilusta innostunut kaunotar kertoo harrastavansa kuntoilua yhdessä miehensä kanssa. Tähden mukaan se onkin yksi hyvä keino ylläpitää parisuhdetta.

– Me harrastamme yhdessä kuntoilua. Se on varmaan yksi asia, mikä pitää yhdessä. Yhdessä tekeminen ja yhdessä rajojen koetteleminen ehdottomasti lähentää ja on kivaa, nainen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat