Baba Lybeck teki Suomen ennätyksen

Erikoishaastattelussa Lxandra ja Baba Lybeck 17:03
Katso myös: Baba Lybeck oli erityisen jännittynyt tyttärensä Lxandran muutosta Berliiniin erityisesti naapuriin liittyvän syyn takia.

Baba Lybeck kertoo somessa kisamenestyksestään painonnoston parissa.

Juontaja Baba Lybeck kertoo Instagram-tilillään, että hän voitti viikonloppuna painonnoston Suomen mestaruuden N55/64 kg -sarjassa painonnoston Grand Masters SM-kisoissa. Hän julkaisi Instagram-tililleen otoksen, jossa hymyilee kultamitali kaulassaan.

– Tänään on ollut hieno päivä. Painonnoston Suomen mestaruus N55/64 kg -sarjassa tuli omalla kisaennätyksellä: Tempaus 45 kg, työntö 55 kg. Yhteistulos maaginen 100 kg. Tarkempiin videoihin ja tunnelmiin palaan myöhemmin, hän kirjoittaa julkaisussaan.

– Lisäys: Sain juuri korvanappiini tiedon, että tulos on uusi Suomen ennätys, hän jatkaa tekstiään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös painonnostoseura Porlammin Pamauksen Instagram-julkaisussa kerrotaan, että Lybeckin tempaus ja yhteistulos ovat Suomen ennätyksiä.

Lybeck kertoi viime kesänä MTV Uutisille innostuneensa painonnostosta reilut viisi vuotta sitten.

– Täytin 50 ja tiedän, että erityisesti naisilla sekä luuntiheys että lihasvoima laskevat hurjaa vauhtia, peräti prosentin vuodessa, jos ei tee mitään. Ihan terveyden takia päätin ruveta nostamaan painoa eli lisäsin voimaharjoittelua, Lybeck kertoi MTV Uutisille.

Tuolloin hän kertoi, että hänen henkilökohtaiset ennätyksensä olivat 42 kiloa tempaus ja 53 kiloa työntö.

Lybeck voitti toissavuonna EM-kultaa painonnostossa. Viime vuonna hän pokkasi hopeamitalit Irlannissa järjestetyistä EM-kisoista sekä Rovaniemellä järjestetyistä SM-kisoista,

Lue myös:

    Uusimmat