Avicii pistää pillit pussiin – ruotsalais-dj yllätti faninsa lopettamispäätöksellään

Ympäri maailman hittilistoja valloittanut ruotsalais-dj Avicii ilmoitti yllättäen lopettavansa menestyksekkään uransa. 

Ruotsalaistähti Avicii, eli oikealta nimeltään Tim Bergling, ilmoittaa Facebookissa, että hänen tuleva kiertueensa tulee olemaan viimeinen laatuaan. 


Huippusuosittu dj kertoo pitkässä päivityksessään, että kaikesta musiikin tuomasta hyvästä huolimatta hänelle jää liian vähän aikaa normaalille elämälle ja asioille, mitä hän toivoo saavuttavansa. 

– Polkuni on ollut täynnä menestystä, mutta se ei ole tullut ilman töyssyjä. Olen kasvanut aikuiseksi samalla, kun olen ollut artisti. Olen oppinut tuntemaan itseni ja ymmärtänyt, että on niin paljon asioita, joita haluan vielä saavuttaa. Minulla on paljon mielenkiinnon kohteita mutta niin vähän aikaa niiden tutkailuun, Avicii kirjoittaa. 

Mies kertoo saaneensa idean lopettamisesta ainoastaan kaksi viikkoa sitten, ajellessaan ystäviensä ja työporukkansa Yhdysvaltojen halki. 

– Tiedän, että olen siunattu, kun olen saanut mahdollisuuden matkustaa ympäri maailman ja esiintyä, mutta minulla on liian vähän aikaa sille oikealle elämälle ja oikealle ihmiselle artistin takana.

Avicii jätti kirjoituksensa loppuun myös puhelinnumeronsa, johon fanit saavat lähettää hänelle viestejä. 

– Olkaa kilttejä ja sietäkää minua, sillä en ole maailman nopein vastaamaan! hän kirjoittaa lopuksi. 

Aviciin päivitystä on tiistai-iltapäivään mennessä jaettu lähes 12 000 kertaa. Sen kommenttikenttä on täyttynyt niin tuhansista surullisista kommenteista kuin kiitoksista lukuisista hiteistä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja