Kohuräppäri lopettaa uransa syntymäpäivänään – etsii paikkaa viimeiselle keikalle

Vuonna 2004 ensimmäisen EP:nsä julkaisseella Junolla on jäänyt räppärin sanojen mukaan lähes 150 kappaletta julkaisematta.

Hiphop-tähti Juno eli Jon Korhonen, 30, ilmoitti viikonloppuna Instagram-tilillään lopettavansa uransa räppärinä. Juno kirjoittaa kuvapostauksensa yhteydessä lähtevänsä keikkailun lopettaneen Nopsajalan ja uransa ensi elokuussa päättävän Cheekin viitoittamalle tielle.

– Lopetan urani 5. tammikuuta 2019. Sitten on tullut nähtyä kaikenlaista, monet klubit, monet taistelut frendien kanssa, menetetty huippuideoita, on jäänyt vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä levy-yhtiöissä! räppäri kirjoittaa.

– Päädyin tähän ratkaisuun pitkän pohdinnan jälkeen, etten ole kuin Litmanen (Jari, jalkapalloilijatähti joka ei ole virallisesti ilmoittanut uransa päättymisestä) ja vedä 50-vuotiaaksi asti, vaan lopetan vielä kun ehdin tehdä muuta!

Juno kirjoittaa, että hän ei ole saanut tehdä omanlaistaan musiikkia sen jälkeen, kun hän siirtyi Monsp-levy-yhtiöstä niin sanotusti isommille kentille.

– En voi väittää, etteikö biisit olisi itse osin tehtyjä, mutta tuotantopuolella olisin ollut enemmän muusikko ja taiteilija, johon ei koskaan annettu mahdollisuutta. Ja koska paskaa ei jaksa loputtomiin, ajattelin ajan olevan oikea jäädä pois scenestä vielä kun sen murto-osan kehtaa edes sanoa siihen kuuluvansa, mies avautuu.


Uusimmassa Instagram-postauksessaan Juno kertoo hoitavansa vuonna 2018 ennalta sovitut hommat ja toistaa, että miehen räppiura päättyy 5. tammikuuta 2019.

Kyseisenä päivänä Juno täyttää 32 vuotta.

– Te fanit olette yksi asia, miksi tätä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta on jaksanut tehdä ja teille myös tehdään vuoden 2018–2019 kattaus. Missä sinä siis haluaisit nähdä minut keikalla viimeisen kerran? Juno kyselee Instagram-seuraajiltaan.


Katso alla Junon ja Palefacen yhteishaastattelu Huomenta Suomessa syyskuulta 2016.

Juno: Syrjäytyminen ja turhautuminen koskee suurta osaa ihmisistä 11:00

Lue myös:

    Uusimmat