Aveilta uusia kokoontumisrajoituksia kolmeen maakuntaan

Uudet koronarajoitukset iskivät ravintoloihin kesken pikkujoulukauden – näin se vaikuttaa helsinkiläisravintolan toimintaan 7:21
Uudet koronarajoitukset iskivät ravintoloihin kesken pikkujoulukauden – näin se vaikuttaa helsinkiläisravintolan toimintaan

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) kertoi torstaina uusista koronarajoituksista Uudellemaalle ja Kanta-Hämeeseen. Rajoitukset ovat voimassa lauantaista joulukuun loppuun asti.

Uudellamaalla kielletään sisätiloissa järjestettävät yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Lisäksi asiakas- ja yleisötiloista vastaavien toimijoiden on järjestettävä tilojen käyttö siten, että koronatartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Kanta-Hämeessä puolestaan kielletään sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli 50 ihmistä.

Pohjois-Suomen avi kertoi niin ikään torstaina kieltävänsä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa kaikki sisätiloissa järjestettävät yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Rajoitus on voimassa perjantaista alkaen joulukuun loppuun.

Kaikista muista paitsi yleisiä kokouksia koskevista rajoituksista voi vapautua edellyttämällä osallistujilta koronapassia.

Lue myös:

    Uusimmat