Avatar 2 -elokuvan kuvauksista julkaistiin kuva – James Cameron ei halua tulevan elokuvasaagan väsähtävän Avengers-elokuvien tapaan

Titanic-ohjaajan James Cameronin suurmenestys Avatar laajenee elokuvasarjaksi.

Vuoden 2009 perinteistä näyttelemistä ja digitehosteita yhdistelevä tieteiselokuva Avatar tuotti maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljardia dollaria. Ainoastaan alkuvuodesta ilmestynyt Avengers: Endgame on tuottanut enemmän rahaa lippukassoilla. Ei siis ole ihme, että James Cameronin elokuvalle tehdään jatkoa peräti neljän jatko-osan verran.

Ensimmäisen ja toisen jatko-osan kuvaukset ovat hyvässä vauhdissa ja teattereihin Avatar 2saapuu joulukuussa 2021.Avatar 3näkee päivänvalon vuotta myöhemmin.

Avatar 2 -elokuvan näyteltyt kohtaukset on saatu purkkiin. Saman aikaisesti käynnissä on myös kolmannen osan kuvaukset. 

Jatko-osan ensi-ilta on lykkääntynyt Disneyn suuren ilmoituksen takia. Studio on kertonut tuottavansa kolme uutta Star Wars -elokuvaa. Disney, Avatarien oikeuksien haltija, ei aio riskeerata tulevien Avatar-seikkailujen taloudellista menestystä julkaisemalla ne Star Warsien kanssa samoihin aikoihin.

James Cameron ei halua Avatar-elokuvasarjan väsähtävän samalla lailla kuin Avengers-elokuvasarja.

– Pidän kyllä Avengers-elokuvista, mutta on olemassa muitakin tarinoita kerrottavaksi asti kuin tarinoita perheettömistä miehistä tekemässä hengenvaarallisia asioita kahden tunnin ajan tuhoten siinä samalla kaupunkeja, Cameron avautui IndieWire-verkkosivustolle.

Ensimmäisestä elokuvasta tutut Sam Worthington, Sigourney Weaver ja Zoe Saldana palaavat rooleihinsa. Uusina kasvoina nähdään Hollywood-tähdet Vin Diesel ja Kate Winslet.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja