Auttavainen bussikuski auttoi koulumatkalla pyörtynyttä Axelia, kiirehti kauppaan ostamaan limsapullon ja suklaapatukan – Kiitollinen äiti: "Tällainen toiminta on tänä päivänä harvinaista"

Espoolainen Axel pyörtyi bussiin koulumatkalla. Auttavainen bussikuski pelasti kurjasti alkaneen päivän. 

16-vuotiasAxelhyppäsi Espoon Niipperissä bussiin eilen aamulla. Hänen suuntanaan oli tuttu opinahjo Omnia ammattiopisto.

Matkan varrella pojan olo heikkeni ja Sellon päätepysäkillä hän kysyi bussikuskilta, josko voisi jäädä bussiin hetkeksi lepäämään. Poika ei kuitenkaan kerennyt pitkään levätä, kun hän pyörtyi bussiin.

Bussikuski toimi esimerkillisesti

Pojan äiti Terttu on iloinen siitä, kuinka esimerkillisesti bussikuski toimi pyötymisen jälkeen. Kuski oli auttanut pyörtyneen jaloilleen ja soittanut hätäkeskukseen kysyäkseen toimintaohjeita. 

– Kun hätäkeskus oli neuvonut antamaan Axelille juomista ja jotain syötävää, bussikuski kiirehti kauppaan ostamaan limsapullon ja suklaapatukan, äiti kertoo. 

Bussikuskin ystävällisyys ei loppunut tähän, vaan hän kysyi, josko toipilas olisi halunnut jäädä bussiin lepäämään, kun bussi lähtee uudelle kierrokselle. Axel kuitenkin päätti jäädä pois, sillä äiti oli jo tulossa hakemaan häntä.

Illalla perhe suuntasi lääkäriin, mutta onneksi mitään vakavaa ei löytynyt. Äiti kertoo laittaneensa palautetta Helsingin seudun liikenteelle ja toivoo, että palaute tavoittaa bussikuskin. 

– Haluan kiittää kuskia pojan puolesta. Tällainen toiminta on tänä päivänä harvinaista. Hänen alttius palvella ja huolehtia on esimerkillistä, huojentunut äiti summaa.

Lue myös:

    Uusimmat