Mainos

Autovaras rötösteli itselleen ison syytenivaskan Australiassa

Australiassa autovarkauteen syyllistynyt mies rötösteli itselleen parissa päivässä melkoisen syytevyöryn.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun 22-vuotias mies ja tämän 21-vuotias naiskumppani ryöstivät Perthissä auton vasaralla uhaten.

Ryöstö käynnisti tuntien takaa-ajon, jonka aikana mies ajeli pitkin ja poikin Perthin katuja ja puistikoita. Takaa-ajon aikana mies meinasi muun muassa ajaa häntä jahdanneen poliisin päälle.

Poliisia paetessaan mies myös hylkäsi kertaalleen ryöstämänsä auton ja pakotti toisen auton kuljettajan luovuttamaan itselleen omansa. Mies yritti samaa myös kolmen muun auton kohdalla.

Pakomatka päättyi kolariin, jonka päätteeksi mies toimitettiin sairaalahoitoon. Kolarointi ei kuitenkaan lopettanut miehen rötöstelyintoa, vaan tämä pakeni, kun poliisi oli hakemassa häntä sairaalasta. Mies hyppäsi pois pyörätuolista, jolla häntä oltiin siirtämässä sairaalan ulkopuolelle ja aloitti uuden pakoreissun.

Miestä jahdattiin uudemman kerran noin sadan poliisin voimin. Hänet saatiin lopulta uudelleen kiinni perthiläisessä lähiössä sijaitsevasta puutarhasta.

Miestä odottavat syytteet kaikkiaan 20 eri rikkeestä.

Myös miehen kanssa auton varastanut naiskumppani pidätettiin. Naista odottaa syyte tapahtumaketjun aloittaneesta autovarkaudesta.

(MTV3 - AP)

KATSO VIDEO TAKAA-AJOSTA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.