Autourheilun legenda perheineen vakavassa lento-onnettomuudessa – kiitotieltä suistunut kone tuhoutui pahoin palossa

Autourheilulegenda Dale Earnhardt jr. selvisi perheineen lento-onnettomuudesta 0:45

Yhdysvaltalaisen rata-autoilun legenda Dale Earnhardt junior on selvinnyt perheineen vakavasta lento-onnettomuudesta, jossa kiitoradalta suistunut pienkone paloi pahoin.

Cessna-koneessa mukana olivat kahden lentäjän ja 44-vuotiaan Earnhardtin lisäksi hänen vaimonsa Amy ja alle puolitoistavuotias tyttärensä Isla. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti, mutta heidät toimitettiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin.

Viranomaisten mukaan pienkone oli luiskahtanut Tennesseessa ulos kiitoradalta torstaina iltapäivällä paikallista aikaa ja syttynyt tuleen. Matkalla kone oli rysäyttänyt aidan läpi ja päätynyt nurmikolle vieressä kulkevan tien lähettyville.

Silminnäkijä kertoi koneen olleen liekeissä vielä liikkeellä olleessaan. Ensimmäisenä koneesta oli poistunut perheen koira, sitten Earnhardt lapsi sylissään ennen vaimoa ja lentäjiä.

Läheinen moottoritie ja lentokenttä suljettiin hetkellisesti onnettomuuden vuoksi. Liekit olivat jo ehtineet palaa loppuun ennen pelastuslaitoksen saapumista.

Earnhardt junior oli NASCAR-sarjassa tähti vuosien ajan. Hän voitti Daytona 500 -kilpailun kymmenen vuoden välein vuosina 2004 ja 2014. Nykyisin hän toimii NBC-kanavan asiantuntijana.

Lue myös:

    Uusimmat