Autokolarissa ollut Winnipegin suomalaiskaksikko yhä sivussa joukkueharjoituksista – "He ovat vielä hieman arkoja"

Pienessä autokolarissa olleet Winnipeg Jetsin Kristian Vesalainen ja Sami Niku ovat vieläkin sivussa joukkueharjoituksista.

Vesalainen ja Niku olivat mukana peltikolarissa perjantaina, mutta selvisivät tapahtuneesta ilman vammoja. Kaksikko hyppäsi jäälle jo heti lauantaina, mutta ei osallistunut joukkueen harjoituksiin, vaan he harjoittelivat omatoimisesti harjoitusryhmien välissä.

Niku ja Vesalainen harjoittelivat omatoimisesti myös sunnuntaina, mistä johtuen Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice päätti avata tilannetta medialle.

– Meillä oli juuri kaksi rankkaa päivää. Emme vain luistele jäällä edestakaisin, vaan siellä otetaan paljon kontakteja, Maurice kuvailee joukkueen harjoituksia Winnipegin sivuilla.

– Heidän ei ole helppoa hypätä siihen mukaan, koska maanantaista tulee raskas päivä niille, jotka eivät ole mukana harjoitusottelussa. Sen takia odotamme, että jätkät pääsevät pisteeseen, jossa taklaukset eivät pelota heitä. He ovat vielä vähän arkoja, joten odotamme heitä, Maurice jatkaa.

Winnipeg avaa harjoituskautensa toden teolla tiistain vastaisena yönä, kun se kohtaa Edmonton Oilersin harjoitusottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat