Mainos

Autoitko kolarin uhria 11 vuotta sitten? Senni etsii naista, joka auttoi häntä rajun törmäyksen jälkeen: ”Hoiti äidillisin ottein vaikka ei tuntenut minua”

1:13

11 vuotta sitten Senni Antopolskaja joutui pahaan auto-onnettomuuteen perheensä kanssa Mikkelin kohdalla. Vastaan tullut auto osui Sennin perheen autoon. Auto lennähti kovan iskun saattelemana katon kautta ojaan. Senni ei muista tapahtumia tarkkaan, mutta hän muistaa kuinka tuntematon nainen tuli auttamaan häntä äidillisin ja rauhallisin ottein hädän hetkellä.

Video: Kaide lävisti ylinopeutta ajaneen auton maaliskuussa Turunväylällä

Senni istui autossa pelkääjän paikalla, hänen äitinsä ajoi ja isä istui takapenkillä.

– Olin kurottamassa laukusta CD-levyä. Nostin katseeni enkä nähnytkään enää tietä, ainoastaan sinistä taivasta. Sitten turvatyyny pamahti ja menetin tajuntani, Senni muistelee onnettomuustilannetta.

Sennin vanhemmat saivat onnettomuudessa vammoja mm. selkään ja vatsan seudulle - vammoja, joista he kärsivät edelleen. Senni itse selvisi tilanteessa lopulta aivotärähdyksellä ja arvilla.

Tuntematon saapuu apuun

– Kun avasin silmäni, tajusin olleeni onnettomuudessa. Verta oli kaikkialla. Minulle tuli ajatus, että pakko saada apua. Katsoin ylös ja näin paljon ihmisiä ja kiipesin auton rikkoutuneen ikkunan kautta ulos ja hoipertelin, Senni muistelee.

Juuri tällöin tuntematon nainen tuli Sennin avuksi.

– Nainen laittoi minut istumaan nurmikolle ja rauhoitteli, että kaikki on hyvin. Hän antoi minulle vettä ja oli opastamassa ambulanssin henkilökuntaa paikalle.

Naisen määrätietoinen toiminta teki syvän vaikutuksen onnettomuuden aikana teini-ikäiseen Sennaan.

– Hän oli järjen ääni kaiken sen sekavuuden keskellä. Hän hoiti minua äidillisin ottein, vaikka hän ei edes tuntenut minua. Hän halusi vilpittömästi auttaa.

Seuraavat muistikuvat Sennillä ovat sairaalasta. Nyt 11 vuoden jälkeen Senni etsii tuntemattomaksi jäänyttä auttajaansa, sillä hän kokee naisen toiminnan vaikuttaneen syvällisesti omaan elämäänsä ja haluun auttaa apua tarvitsevia.

– Haluaisin sanoa hänelle vilpittömät kiitokseni. Hän ei ehkä tajunnut kuinka pienellä teolla hän vaikutti minuun. Hänen tekonsa muovasi minusta sellaisen, että nykyään minäkin haluan auttaa muita. Sysäys toimintaan avun antamisesta tuli tältä naiselta. Pienet teot kantavat hedelmää vuosien päähän, Senni kiteyttää.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.