Auto veteen Leppävirralla – kaksi kuoli

Kaksi aikuista ja koira kuolivat sunnuntaina iltapäivällä Leppävirralla, kun henkilöauto ajautui Heinävedentien sillalta kaiteen yli alas veteen. Ajoneuvo upposi noin 4-5 metrin syvyyteen.

Pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät uhrit, mutta ensihoidolla ei ollut enää mitään tehtävissä. Päivystävä palomestari Niclas Wickström arvioi, että henkilöt ehtivät olla veden alla vajaat puoli tuntia. Hän ei kerro, minkä ikäisiä tai mitä sukupuolta kuolleet olivat.

Onnettomuuden syistä ei ole vielä tietoa. Wickströmin mukaan alueella sää on poutainen ja ajo-olosuhteet ovat hyvät. Tapahtumapaikalla on 60 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Matkaa sillalta veteen on noin 20 metriä. Wickströmillä ei ole tiedossa, että vastaavia onnettomuuksia olisi tapahtunut paikalla aiemmin.

Henkilöauto oli matkalla Heinävedeltä kohti Leppävirtaa. Tapahtumapaikka on noin kuusi kilometriä Leppävirralta Heinäveden suuntaan.

Onnettomuus tapahtui noin kello 16 iltapäivällä. Hälytyksen teki sivullinen henkilö, joka oli ilmeisesti nähnyt veden alla olevan auton.

Myös auto on nyt saatu nostettu vedestä.  

 

Lue myös:

    Uusimmat