Autistisen Samin puhe isoveljen häissä on koskettanut jo miljoonia: "En ollut varma, pitäisikö kukaan puheestani"

Amerikkalaisnuorukainen antoi koskettavan puheen veljensä häissä.

Autistisen Sam Waldronin, 23, maljapuhe veljensä Jonah Waldronin, 27, häissä on koskettanut verkossa monia sen jälkeen, kun Jonah julkaisi videon puheesta TikTokissa. Puheen on palvelussa nähnyt jo yli 6,3 miljoonaa silmäparia.

Puheessa veli kiittää koskettavasti mutta hauskasti veljeään jatkuvasta tuesta ja kannustuksesta. Osansa ylistyksestä saa myös morsian, Madison Waldron, 25.

Autisminsa takia Sam pelkää väkijoukkoja, eikä puheen pitäminen 170 ihmisen edessä tunnu yhtään vähemmän pelottavalta. Juhlayleisö kuitenkin kannustaa Samin loppuun asti, vaikka pojan kädet tärisivätkin.

– Olin niin jännittynyt ennen puhetta. Noustessani seisomaan en ollut varma, pitäisikö kukaan puheestani, mutta itsevarmuuteni kasvoi, mitä pidemmälle pääsin, Sam muistelee tilannetta.

Puheessa Sam kertoo isoveljensä olevan hänen sankarinsa. Best manin rooli isoveljen häissä oli pikkuveli Samille suuri kunnia.

– Se tuntui siltä, kuin unelmani olisivat käyneet toteen, Sam kertoo.

Hän oli valmistellut puhettaan kahden päivän ajan. Kova työ palkittiin, puhe kosketti niin hääparia kuin koko yleisöä. Puheen päätteeksi koko 170 hengen juhlaseurue osoitti suosiotaan seisten. Kuuntele kaunis puhe yllä olevalta videolta!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Reuters ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat