Auringon alla nauttiva Antti Tuisku kiittelee kuluneesta vuodesta: "Luulin pitkään, että identiteettiäni määrittää eniten se, että pääsen lavalle"

Antti Tuisku vietti joulunsa Espanjan auringon alla. Muusikko kertoo, että on kuluneen vuoden aikana löytänyt itsestään uusia puolia.

Pop-artisti Antti Tuisku on viettänyt jouluaan auringossa. Sapaattivapaata musiikkiuraltaan pitävä Tuisku on suorittanut hyvinvointivalmentajan opintojaan Espanjan lämmöstä käsin, joskin hän hiljattain vieraili Suomessa koulunsa vuoksi. 

Nyt Tuisku on jakanut sosiaalisessa mediassa kuitenkin hetkiään aurinkoisesta joulustaan. Iloisissa kuvissa nähdään Tuisku meressä tonttulakki päässään sekä makaamassa rannalla muiden juhlijoiden keskellä.

Toisessa kuvassaan Tuisku kiittelee kuluneesta vuodesta, ja etenkin siitä, että on löytänyt itsensä muunkin kuin esiintymisen kautta.

– Olen oppinut, että voin saada valtavasti sisältöä ja onnistumisen tunteita elämääni muidenkin asioiden kuin musiikin tekemisen ja esittämisen kautta. Luulin pitkään, että identiteettiäni määrittää eniten se, että pääsen lavalle, saan laulaa ja esiintyä, Tuisku kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Kuvansa yhteydessä hän myös kertoo, että janoaa jo takaisin musiikin äärelle.

– Ihana lähteä paineettomammin tekemään asioita, kun elämä on näyttänyt, että siitä voi ja pitää nauttia vaikka se päättäisikin joskus muuttaa suuntaa, Tuisku kirjoittaa.

Voit katsoa kuvia Antti Tuiskun joulun vietosta alta.

Lähde: Instagram​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat