Audin huipputärkeä uutuus astelee esille salamyhkäisyyden verhoista

Nykyinen Audi A4 esiteltiin vuonna 2007 Frankfurtin autonäyttelyssä. Malli on auttamatta vanhentunut ja seuraajaa on odotettu suurella mielenkiinnolla.

Teknavi pääsee tällä viikolla tutustumaan uuteen A4-mallistoon Audin kotipaikalla Ingolstadtissa. Silloin kerromme kaiken olennaisen Audin vuoden tärkeimmästä uutuudesta kuvien kera.

Audi A4 on valmistajansa eniten myyty malli ja siten äärimmäisen tärkeä. Vielä viime vuonna A4:n myynti säilyi hyvänä Suomessakin, mutta kuluvan vuoden alkupuoliskolla myyntiluvuissa on ollut havaittavissa selkeää hiipumista. Vanha malli ei yksinkertaisesti pysty enää kilpailemaan hiljattain uudistuneiden BMW:n ja Mercedeksen keskikokoluokan autojen kanssa. Etenkin sisustuksen ja viihdejärjestelmien käytön ja sekä grafiikoiden kohdalla ikä näkyy ja niiden merkitys on vain korostunut viime vuosina nopean kehityksen myötä.

Audi on ollut hyvin salamyhkäinen uutuuden esittelyn suhteen. Autosta ei ole julkaistu valmistajan toimesta ennen virallista esittelyä pienintäkään vihjettä muodoista tai varusteluista, mikä on varsin harvinaista nykypäivänä. Malli on Audille hyvin tärkeä autokaupan haastavana aikana. Mallin tulee tarjota isompien sisartensa tapaista tyyliä ja mukavuutta, mutta olla kuitenkin hinnaltaan kilpailukykyinen. Juuri tämä kokoluokka on premium-merkeille myyntivolyymiltaan suurin ja siten myös rahallisesti tärkeä.

Lue myös:

    Uusimmat