Audin kauan odotettu uutuus saa mallistoonsa heti myös tehoversiot

Uusi Audi A4 on ensimmäistä kertaa esillä parhaillaan käynnissä olevassa Frankfurtin autonäyttelyssä. Perusmalliston lisäksi tarjontaa kuuluu alusta lähtien tehokkaammat S-versiot.

Uudet S4 ja S4 Avant ovat tärkeä osa A4-mallisarjaa. Näiden mallien vauhdittajana toimii uusi 3,0-litrainen turboahdettu V6-moottori, joka tuottaa 260 kW (354 hv) tehoa ja 500 Nm väännön. Kiihdytys satasen nopeuteen sujuu 4,7 sekunnissa ja huippunopeus on rajoitettu lukemaan 250 km/h. Vaihteistona S-malleissa toimii 8-vaihteinen tiptronic-automaatti ja mallit ovat aina nelivetoisia.

Aikaisempaan verrattuna uusi voimanlähde on rakenteeltaan kevyempi, ja samanaikaisesti tehokkaampi sekä taloudellisempi. S4 Sedanin keskikulutukseksi kirjataan 7,4 l/100 km, mikä vastaa hiilidioksidipäästöinä 170 g/km.

S-mallit ovat 23 millimetriä vakiomalleja matalampia. Lisäksi ne erottuvat ulkonäön yksityiskohdista kuten uusista puskureista sekä takaa löytyvästä takadiffuusorista. S-malleille kuuluvaan tyyliin takaa löytyy neljä pakoputken päätä ja peilikotelot ovat mattaharmaat.

Varustelun osalta S4 ja S4 Avant vastaavat A4-malliston linjaa, joten tarjolla on laaja kattaus uusinta turvallisuus- ja multimediateknologiaa.

Lue uuden A4:n ensimmäinen koeajo:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja