Audi- ja Mersu-kuskit yrittivät etuilla – moottoripyöräpoliisien jengi nöyryytti röyhkeää kaksikkoa

Kojelautakamera on kannattava sijoitus liikenneonnettomuuksien varalta, mutta myös tallentaakseen muiden autoilijoiden törttöilyä tien päällä.

Ruuhkassa istuminen ärsyttää varmasti kaikkia ja välillä tekisi mieli ohittaa koko jono vastaantulevien kaistaa lainaamalla. Kahdelle italialaiskuskille tällainen yritys päättyi äärimmäisen nolosti.

Tökeröä etuilua

Italialaiseen kojelautakameraan tallentui hyvin tyypillinen näkymä iltapäiväruuhkasta, jossa autot ajavat peräkanaa hitaasti eteenpäin pienellä tiellä. Suurin osa kuskeista eteni kiltisti jonossa, mutta kaksi sankaria päätti, että elämä on liian lyhyt jonottamiseen ja päätti ohittaa koko letkan vastaantulevien kaistan kautta.

Ensiksi videolla näkyy, kuinka musta Mercedes-Benz pyyhältää jonon ohi ja melko pian perässä samaa tökeröä taktiikkaa noudattava Audi-kuski. Aluksi näyttää siltä, että kuskit onnistuivat tempussaan, mutta lopputulema oli kuitenkin nöyryyttävä etuilijoille.

Voit katsoa alta YouTube-videon etuiluista. Artikkeli jatkuu videon alla.

Hetken päästä videolla nimittäin näkyy, kuinka Audi ja mersu peruuttavat pikkuhiljaa taaksepäin samaista kaistaa pitkin, jota hetki sitten pyyhälsivät vauhdilla eteenpäin. Ohittelijoiden epäonneksi vastaan oli nimittäin tullut rykelmä moottoripyöräpoliiseja sireenit soiden.

Karma iski tässä tapauksessa muiden jonossa odottaneiden onneksi välittömästi. Kannattaa siis kiltisti hillitä sitä kaasujalkaa, ellei halua päätyä peruttelemaan poliisien saattelemana.

Lue myös:

    Uusimmat