Mainos

Audi ja kahdeksan Bemaria – Aarnio osti autoja käteisellä yli 133 000 eurolla

Jari Aarnio osti kahdeksan vuoden aikana useita arvokkaita henkilöautoja. Osa autoista rekisteröitiin vaimon nimiin. 

Jari Aarnion merkkiuskollisuus käy ilmi poliisin esitutkintamateriaalista. Aarnio käytti perheen autohankintoihin vuosina 2004-2012 käteistä rahaa yhteensä 133 557 euroa.

Tuona aikana hän osti vaimonsa nimiin Audi A6 -auton, BMW 520d - auton sekä kaksi BMW 530d -autoa. 

Myös Jari Aarnio vaihtoi autoa tiuhaan. Vuosina 2004-2012 hänellä oli Mercedes-Benz sekä viisi BMW:tä. Viimeisin hänen omistuksessa ollut auto oli BMW X3 -katumaasturi. Lisäksi Aarnio osti vuonna 2012 Dresel MCT -traktorimönkijän. 

Kaikki autot eivät olleet uusia, mutta silti arvokkaita. Vanhempia autoja Aarnio päivitti uudempiin. 

Jari Aarnion vaimo kertoi kuulusteluissa, että autot oli hankittu hänen miehensä toimesta, eikä hän tiennyt miten autojen hankinnat on rahoitettu.

Aarnio itse puolestaan kertoi, ettei muista kyseisiä ajoneuvokauppoja ja niiden maksutapoja. Autojen hankintaa käytettyjen käteisvarojen alkuperää Jari Aarnio ei selvittänyt.

Helsingin huumepoliisin päällikkönä toimineella Jari Aarniolla epäillään olleen käytössään yli puoli miljoonaa euroa epäselvää käteistä vuosina 2004–2013. Rahoille ei ole löytynyt esitutkinnassa luonnollista selitystä. Viranomaiset epäilevät niiden olevan peräisin huumerikoksista.

Aarniota syytetään lukuisista rikoksista. Hänen epäillään muun muassa järjestäneen laajaa hasiksen maahantuontia ja levitystä. Aarnio on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.