Mainos

Aarniolle tuomio seksistä virka-ajalla – "Saara" kertoi tarjonneensa miehelle pullaa ja suuseksiä

4:33

Oikeus ei niellyt Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion selityksiä siitä, että vierailut Saaraksi kutsutun prostituoidun luona johtuivat pelkästään poliisitehtävistä. 

Oikeuden mukaan Aarnio harrasti seksiä Saaran kanssa useita kertoja virka-aikana. Prostituoidun kertomusta tuki Aarnion siittiöiden löytyminen naisen nojatuolista. 

Saaran mukaan Aarnio kävi hänen luonaan viikoittain ja tapaamisten syynä oli aina seksi. Aarnio kiisti seksin ja vetosi siihen, että vierailujen syynä olivat Saaran antamat tiedot. 

Saara on kertonut antaneensa Aarniolle vierailuilla suuseksiä ja intialaista päähierontaa. Lisäksi hän on kertonut keittäneensä Aarniolle kahvia ja tarjonneensa joko voileipää tai pullaa. 

Ainakin osassa tapaamisia joku muu poliisi varmisti pihalla, ettei asuntoon tule tapaamisen aikana vääriä henkilöitä. 

Seksin harrastamisen lisäksi Aarnio auttoi naista tämän prostituutiolla saamien varojen säilyttämisessä. Nainen ei voinut kertomansa mukaan säilyttää rahoja pankkitilillään, koska ei olisi saanut enää esimerkiksi sosiaalitukia ja koska rahat olisivat menneet ulosottoon. 

Edellä mainittuihin tapahtumiin liittyvän virkavelvollisuuden rikkomisen lisäksi Aarniota syytettiin myös törkeästä kavalluksesta. Epäilynä oli, että Aarnio on anastanut prostituoidulta säilytettäväksi saamiaan rahoja noin 14000 euroa. 

Syyte törkeästä kavalluksesta kuitenkin hylättiin. 

2:10

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.