Audi esitteli sen suuremman ja kauniimman farmarinsa – tässä on uusi A6 Avant

Uusi Audi A6 Avant – farkkujen terävä keihäänkärki 1:07

Audi esitteli hiljattain uuden sukupolven A6-sedanin. Nyt on farmariversion vuoro.

A6 Avant ei tarjoa suuresti yllätyksiä sedanveljeensä verrattuna, vaan farkkuversio on toteutettu varsin oletetuin muodoin. Myös sisätilat ovat identtiset aiemmin esitellyn mallin kanssa.

Farmarikorinen A6 on tuttuun tapaan suurempi ja aavistuksen virtaviivaisemmin muotoiltu A4 Avantiin verrattuna, mutta harjaantumattoman silmän voi olla vaikea erottaa niitä toisistaan. Suurin ulkoinen erottava tekijä on A6:n rohkeasti muotoillut takavalot.

Edeltäjäänsä verrattuna A6 Avant on kasvanut leveyttä ja korkeutta, mutta esimerkiksi pituus ja tavaratilan vetävyys (565 litraa) ovat ennallaan. Sisätiloja puolestaan on kasvatettu muun muassa takamatkustajien polvien kohdalta.

Kuten myös sedanin kohdalla, on Avantinkin kaikissa malleissa vakiona kevythybridijärjestelmä, joka auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta. Auto voi tarvittaessa rullata 55–160 kilometrin tuntinopeutta polttomoottorin käymättä. Niin ikään auton sammutusautomatiikka kytkeytyy päälle jo 22 kilometrin tuntinopeudessa ennen pysähtymistä.

Lue myös:

    Uusimmat