Häikäisevä pusku oli suistaa Real Madridin tappioon, hallitseva mestari pelastui viime hetkellä – La Ligan kärkitaistelu kiristyy

Jalkapallon Espanjan liigassa Real Madridin toiveet kiriä kiinni sarjaa johtava Atletico Madrid kokivat kolauksen maanantain myöhäisillassa.

Pitkään näytti siltä, että sarjakolmonen Real Madrid tulisi häviämään ottelunsa sarjassa viidentenä olevaa Real Sociedadia vastaan.

Baskivieraat menivät 1–0-johtoon Portun maalilla ottelun 55. minuutilla. Kotijoukkue onnistui tasoituksessa vasta aivan pelin lopussa 89. minuutilla, kun Vinicius Junior sai pallon maaliin. Peli päättyi tasalukemiin 1–1.

Real Madridille tappio olisi ollut erityisen karvas, sillä viikonloppuna sekä sarjakärki Atletico Madrid että toisena oleva Barcelona voittivat omat ottelunsa. Sarjan johtajalla on nyt 58 pistettä ja pelattuna 24 ottelua. Barcelona ja Real Madrid ovat 53 pisteessä. Molemmat ovat pelanneet 25 ottelua.