Atletico Madrid tekemässä seuran kaikkien aikojen kalleimman pelaajahankinnan – kahdelle avainpelaajalle jatkosopimus

Espanjan La Liigassa pelaava Atletico Madrid solmi jatkosopimukset Antoine Griezmannin ja Lucas Hernandezin kanssa. Seura hankki myös Thomas Lemarin Ranskan Ligue 1:n Monacosta. 

Videolla Tulosruudun juttu Ranskan avausottelusta. 

Atleticon toimitusjohtaja Miguel Angel Gil Marin oli matkustanut Ranskan maajoukkueen leiriin Venäjälle. Seura kertoi tiedotteessaan, että sopimukset allekirjoitettiin Ranskan maajoukkueen leirillä noudattaen Ranskan jalkapalloliiton ja maajoukkueen päävalmentajan Didier Deschampsin antamia ohjenuoria. 

Ranskalaishyökkääjä Griezmann oli paljastanut viime torstaina Espanjan televisiossa esitetyssä dokumentissa hylänneensä mahdollisen Barcelona-siirron ja jäädäkseen Atleticoon. Hän liittyi Atleticon riveihin kesällä 2014 Real Sociedadista ja on ollut joukkueen paras maalintekijä jokaisella kaudella siirron jälkeen. 

Puolustaja Lucas Hernandez pidensi sopimustaan aina vuoteen 2024 saakka. Hän on seuran omia kasvatteja. Hänen veljensä Theo teki sopimuksen Atleticon verivihollisen Real Madridin kanssa viime vuonna. 

Espanjalaislähteiden mukaan Thomas Lemarin hintalappu tulee olemaan 70 miljoonan euron luokkaa. Tämä tekisi hänestä Atleticon kaikkien aikojen kalleimman pelaajahankinnan. 

Ranska voitti avausottelussaan Australian 2-1. Maa jatkaa turnaustaan torstaina, kun se kohtaa Perun. 

Lue myös:

    Uusimmat