Atletico Madrid kompuroi La Ligan kärkeen, maksoi tasapelistä kalliisti – "Kohtalomme on yhä käsissämme"

Atletico Madrid palasi La Ligan kärkeen, kun se pelasi sunnuntai-iltana 1-1-tasapelin Real Betisin kanssa. Syksyn tuhti sarjajohto on kuitenkin kaventunut vain pisteen mittaiseksi ennen Real Madridia ja kahden päässä olevaa Barcelonaa.

Diego Simeonen ryhmä sai otteluun ideaalin startin Yannick Carrascon iskettyä avausmaalin jo viidennellä minuutilla. Betisin Cristian Tello kuittasi pelin tasoihin kuitenkin jo 20. minuutilla näyttävällä volleylla.

Atleticon mestaruushaaveita runtelivat myös loukkaantumiset, kun sekä hyökkäyksen ennätyshankinta Joao Felix että laitapuolustaja Kieran Trippier joutuivat jättämään kentän toisella jaksolla. Kaksikon lisäksi Atleticon sairastuvalta löytyvät entuudestaan maalitykki Luis Suarez, Thomas Lemar ja viimeisin hankinta Moussa Dembele

Toista jaksoa kauttaaltaan hallinnut Betis oli runsaiden tilanteidensa myötä lähempänä voittoa, mutta Atleticollekin aukesi sauma. Angel Correalle siunaantui lisäajalla kaksi maalipaikkaa, mutta Betis-vahti Claudio Bravo varmisti torjunnoillaan pisteiden tasauksen.

– Saimme erinomaisen alun, mutta tilanteen näyttäessä vaarattomalta he iskivät. Yritimme ja menetimme kaksi pistettä, mutta johdamme yhä sarjaa. Kohtalomme on yhä käsissämme, Atleticon kapteeni Koke sanoi ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat