Mainos

Asus julkisti joukon ZenFone 4 -uutuuspuhelimia - kaksoiskameroita löytyy niin takaa kuin edestäkin

Asus on nyt viimein julkistanut uudet, jo useampaan otteeseen aiemmin vuotaneet ja vahingossa myös Asuksen omassa verkkokaupassa Ranskassa paljastuneet ZenFone 4 -puhelimensa virallisesti järjestämässään tilaisuudessa.

Päivän uutuudet ovat ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie sekä ZenFone 4 Selfie Pro. Lisäksi jo aiemmin Venäjällä julkistettiin myös uutuusjoukkoon lukeutuva ZenFone 4 Max, jonka erikoisuus on kookas 5 000 milliampeeritunnin akku.

Asus-uutuuksista ZenFone 4:stä ja ZenFone 4 Prosta löytyy kaksoiskamera takaa, ZenFone 4 Selfiestä ja ZenFone 4 Selfie Prosta puolestaan edestä.

Ainakin ZenFone 4 on tulossa tuttuun Asus-tapaan myös useina eri versioina. Niistä yhdessä on Qualcommin tuore Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia ja 3 300 milliampeeritunnin akku. Myös takaa lasipintaisessa ZenFone 4:ssä on 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä ja 12 + 8 megapikselin takakamera. Matalamman tarkkuuden kamera on varustettu 120 asteen laajakulmalinssillä. Pääkamerassa on myös optinen kuvanvakain ja aukon koko on f/1,8.

ZenFone 4 Pro puolestaan sisältää Qualcommin ykköspiirin Snapdragon 835:n ja akun kapasiteetti on 3 600 milliampeerituntia. ZenFone 4 Pron kaksoiskameraratkaisu eroaa ZenFone 4:stä: laajemman kuvakulman sijaan toinen kamera tuo kokonaisuuteen 2x optisen zoomin. 16 megapikselin optisella kuvanvakaimella varustetun pääkameran aukon koko on f/1,7 ja pikselikoko 1,4 mikronia.

Edullisemmissa ZenFone 4 Selfiessä että ZenFone 4 Selfie Prossa huomio kiinnittyy niiden hurjiin etukameroihin. ZenFone 4 Selfiessä etukamerat ovat tarkkuudeltaan 20 ja 8 megapikseliä, ZenFone 4 Selfie Prossa 12 megapikselin etukameralla tallennetaan kuvia jopa 24 megapikselin koossa. Toisen etukameran tarkkuus Selfie Prossa on 5 megapikseliä. Matalamman tarkkuuden toinen kamera on molemmissa tarjoaa 120 asteen kuvakulman. Lisäksi kummassakin etukameroita tukee myös LED-kuvausvalo. Takakamera on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä.

ZenFone 4 Selfien ominaisuudet ovat kaksikosta heikommat. Molemmissa on 5,5 tuuman näyttö, mutta Selfiessä tarkkuus on vain 1280×720 pikseliä verrattuna Pron 1920×1080 pikseliin – ja tekniikka perinteinen LCD yleisesti parempana pidetyn AMOLEDin sijaan. Lisäksi Pro-mallissa on huomattavasti enemmän tehoa Snapdragon 625:n voimin verrattuna perus-Selfien Snapdragon 430:een.

Aiemmin julkistetusta ZenFone 4 Maxista on esitelty myös uusia versioita. Se tulee myyntiin Snapdragon 425 ja 430 -järjestelmäpiireillä. Lisäksi tulossa on myös ZenFone 4 Max Pro, jossa takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä perusmallin 13 megapikselin sijaan.

Alta löytyvät Asuksen videot tarjoavat esittelyn uutuuksista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.