Asukas väitti, ettei sähkömittaria voitu lukea "terrorisoivan kanan" vuoksi – yritys kielsi väitteet hupaisalla tavalla: "Inhottavaa nokkia reikiä tarinaan..."

Eläinlääkäri varoittaa talipalloista – verkot jopa hengenvaarallisia eläimille 0:27
Eläinlääkäri varoittaa talipalloista – verkot jopa hengenvaarallisia eläimille

Netissä kiertävän kuvan mukaan kiukkuinen kana esti sähkömittarin lukemisen nokkimisyrityksillään. Sähköyhtiö kumosi väitteen vitsikkäässä julkaisussaan.

Netissä kiertävän kuvan mukaan kiukkuinen kana esti sähkömittarin lukemisen nokkimisyrityksillään. Sähkömittarinlukijaa ahdistellut kana saattaa kuitenkin vapautua syytteistään.

"Se yritti nokkaista minua!"

Asiakas jakoi kuvan mittarinlukijan jättämästä lapusta Reddit-palvelussa, kertoo News.com.au.

– Energex ei voinut lukea mittariani kanani takia, käyttäjä sanoo.

Lapussa kerrotaan, ettei mittaria voitu lukea kanan vuoksi. Asiakaspalvelija oli kirjoittanut selvennykseksi "se yritti nokkaista minua!"

"Olette kenties kuulleet kiertävän tarinan..."

Energex kirjoitti omalla Facebook-sivullaan vitsailevan julkaisun, jossa se ilmoitti, ettei tarina ole tosi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Olette kenties kuulleet kiertävän tarinan siitä, että eräs mittarinlukijamme kohtasi hiljattain kärttyisän kanan. On inhottavaa nokkia reikiä hauskaan tarinaan, mutta se on valeuutinen. Oma CSI-tiimimme (kanojen raakuutta tutkiva ryhmä) on ratkaissut tapauksen, Energex vitsaili.

Yhtiö kertoo, että kyseessä oli vain "ovela kuvankäsittely", jossa kana oli vain huijausta. Julkaisunsa ohessa se julkaisi esimerkkikuvan "kanakoirasta".

Koirien puremat ovat oikea ongelma mittarinlukijoille

Huumorin ohessa Energex muistuttaa, että koirat hyökkäävät sen mittarinlukijoiden kimppuun jopa neljästi viikossa. Myös pureman riski on ilmeinen.

– Emme halua heidän ottavan riskejä.

Yhtiö myös muistuttaa, että asiakkaat voivat soittaa yhtiön palvelunumeroon, mikäli mittarin lukeminen mietityttää.

Lue myös:

    Uusimmat